IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джона Хил продава апартамента си в Ню Йорк

14 март 2022 11 00

Ще вдигне ли актьорът сватба на Хаваи?

БГНЕС

БГНЕС

Джона Хил се разделя с живота си в Ню Йорк. Актьорът е пуснал в продажба луксозния си апартамент, намиращ се на покрива на жилищна сграда в квартал Манхатън. По данни на New York Post, той е обявил цената от 11 милиона долара – с повече от милион и половина, отколкото го купил през 2015 г.

Доскоро звездата от много популярни комедии е давал въпросния имот под наем – за 37 хил. и 500 долара на месец. След като от началото на пандемията пазарът се променил, той решил, че може да си купи нещо по-добро.

Таванското помещение е било перфектното ергенско леговище за Хил. То разполага с четири спални и още толкова бани, както и с огромна тераса със зеленина, откриваща невероятна гледка.

Във всекидневната си Джона се наслаждавал на огромен екран за домашно кино. Кухнята му пък била напълно оборудвана, с мраморни плотове и техника по последен модел.

Стяга ли сватба Джона Хил?

Повече от година актьорът от „Вълкът от Уолстрийт“ живее на хавайския остров Кауаи. Но не си мислете, че все още е сам. Преди няколко месеца той откри любовта в лицето на красавицата Сара Брейди. Онова, което ги свързва, е любовта им към морето и сърфа.

Макар в началото да криеше връзката си, днес звездата споделя по-често снимки с приятелката си, дори я показа на червения килим. И по случай отминалия Свети Валентин, ѝ се обясни в любов пред феновете.

„Благодаря ти за безкрайните нови приключения и че ме учиш на нови уроци всеки ден. Благодаря ти за шанса да раста, да се развивам и да бъда по-добър всеки ден“, написа той и качи кадър, на който е с любимата си.

Откакто е отново влюбен, Джона реши да промени живота си и отслабна доста, благодарение на подкрепата на половинката.

Според близки до двойката, отношенията между двамата са сериозни. Ето защо Хил е решил да продаде апартамента си и нищо чудно скоро да мине под венчило край морския бряг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари