IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След бебето – Ребъл Уилсън се сгоди

21 февруари 2023 08 40

Актрисата с романтична разходка и предложение в Дисниленд

БГНЕС

БГНЕС

„Тази година булка, догодина люлка“. Това пожелават много българи, когато са на сватба. Ако трябва да перифразираме това наричане, за да опишем живота на Ребъл Уилсън през последните 12 месеца, ще трябва да разменим местата на двете. След като австралийската актриса стана майка чрез сурогатство, дойде време за предложение за брак.

Актрисата сподели със своите почитатели в Instagram, че вече е сгодена за Рамона Агрума. И сподели снимки с пръстена.

Както обяви през 2022-а Уилсън, след като не открила своя принц, намерила сходна душа в лицето на принцеса. Ето защо избрала да заведе дизайнерката в дисниленд, за да я попита искат ли да бъдат заедно завинаги.

Актрисата купила пръстен на Tiffany & Co.

„Тя каза ДА!“. Това написа Ребъл в социалната мрежа, споделяйки първи кадри от предложението, за което паднала на колене пред своята любима.

Актрисата, която отслабна драстично от началото на пандемията насам, благодари на известната марка, от която купила пръстена.

Според текста към галерията на звездата, тя наела и агенцията за сватби към Дисниленд, за да може да организира всичко перфектно.

На кадрите се вижда как Уилсън и Агрума позират на фона на популярния Магически замък в известния увеселителен парк. Двете се целуват нежно, държейки се ръка за ръка, демонстрирайки пръстена.

Ребъл и Рамона с еднакви пуловери

Както неведнъж сме ги виждали, двете блондинки са с дрехи със сходен принт. За своята разходка из дома на Мики Маус те са избрали еднакви пуловери с розово райе.

Двойката е с удобни дънки и маратонки, заобиколена от букети и безброй листенца от тях.

Ребъл Уилсън призна за спонтанен аборт, преди да се сдобие с дъщеричката си

Ребъл Уилсън с критики заради уикенд в Дубай

Ребъл Уилсън за първата си екранна целувка с жена: Напълно промени живота ми

Уилсън показа моменти преди предложението

В своята история в Instagram комедийната актриса показа още кадри от парка, в който с Рамона се гледат влюбено. На една от снимките двете похапват сладко малко преди тя да извади кутийката и да изрече важния въпрос.

Ребъл позира и с пръстена, разкривайки, че дни преди Дисниленд го е взела от известния бранд.

Актрисата и дизайнерката са по-влюбени от всякога след като първата се сдоби с момиченце благодарение на сурогатна майка само преди няколко месеца.

Как започна всичко между тях?

Двете се запознават в края на 2021 г. благодарение на общ познат. Изведнъж установяват, че имат много допирни точки и любовта между тях пламва.

„Говорихме по телефона седмици преди срещата. И това беше наистина добър начин да се опознаем. Беше малко старомодно в този смисъл – много романтично“, разказа за срещата им австралийката.

В началото на 2022 г. двойката стана публична. А в няколко свои интервюта Ребъл Уилсън разказа, че родителите на Рамона трудно я приели и все още не одобряват това, че тяхната дъщеря харесва и спи с жени.

Още през лятото се заговори, че актрисата и нейната любима са сгодени.

През ноември 2023-а актрисата показа сладко бебе и разкри, че малката Ройс Лилиан е нейната наследница благодарение на това че е замразила яйцеклетки, които по-късно са оплодени с донорски материал. За да стане майка, тя е използвала сурогатна майка. Като преди да сподели щастливата новина, друга жена е претърпяла спонтанен аборт с нейни ембриони.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари