IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк се ядоса: Не коментират албума ѝ Trustfall, а кавгата с Кристина Агилера

2 март 2023 10 40

Певицата иска да се говори повече за изкуство

Снимка: БГНЕС

Пинк е готова с деветия си студиен албум, който носи името Trustfall след четиригодишна пауза. Според музикалните експерти, това е най-зрелият ѝ албум и включва и доста балади.

Въпреки това, вместо музикалните ѝ постижения, пресата продължава активно да обсъжда темата за многогодишната ѝ вражда с певицата Кристина Агилера.

Между двете се появи напрежение на снимачната площадка през 2001 г. при заснемането на Lady Marmalade за саундтрака към филма „Мулен Руж“.

Музикалният видеоклип е колаборация между нея, Mya, Lil' Kim и Агилера. Pink коментира: „Kim и Mya бяха добри“, но за Кристина не каза нищо и така остави феновете да вярват, че двете все още имат проблеми помежду си.

Тогава между певиците избухна скандал и Пинк обясни, че Кристина е опитала да я удари в нощен клуб. Агилера заяви, че нещата били по-различни и след време като че ли всичко около тях утихна.

„В която и да е работа през цялото време се случват малки конфликти. Някои хора просто не се разбират помежду си“, обясни Пинк.

Но изглежда, че певицата отново е коментирала отношенията си с Агилера и е решила да сложи край на ситуацията, предава OK Magazine.

„Има стотици други творци, които похвалих, подкрепях и обичах“, пише Pink. „Но не е толкова интересно да се говори за това, очевидно.

Интересно е кога за последно Брадли Купър или Робърт де Ниро са попитани в интервю за някакъв спор с колегите си. Говорим за изкуството с тях, нали?“ Pink призна, че би искала да има същата възможност. Но тя поема цялата част от отговорността за скандални заглавия.

„Това е всичко, неспособна съм да лъжа, но имам невероятната способност да споделям всичко подред ... но истинското ми разочарование е, че изкуството никога не може да бъде в светлината на прожекторите, ако сте жена“.

Звездата се възмути, че вместо да се говори за това, че тогава е създаден един от най-красивите албуми с най-забележителните изпълнители, става дума отново за „този глупав скандал“.

Пинк отбеляза, че тя вярва в „искрени извинения“ и „силата на признаването на грешките“. Тя публично се обърна към Агилера: „Кристина, знаеш ли в каква позиция сме. Решено е. Напред и нагоре! Благодаря на всички за вниманието и за 25 години страхотна любов и подкрепа“.

В Trustfall са включени парчета за бащата на певицата – When I Get There е за баща ѝ. Тук е и Trustfall, която носи името и на албума. Следват Never Gonna Not Dance Again, Just Say I'm Sorry, Hate Me и други.

Първият албум на звездата излиза през 2000 г. и се казва Can't Take Me Home. Следва година по-късно Missundaztood. После е Try This. Пинк е наградена с три „Грами“, две Брит“ и се радва на фенове по цял свят.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари