IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Пинк и нейните гръмотевични бедра

20 август 2020 15 00

Изпълнителката с нова снимка в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Някои хора изполват филтри и различни ъгли, за да направят снимката си в Instagram още по-добра, но Пинк не е от тях. Вместо това, 40-годишната изпълнителка не се срамува от тялото си такова, каквото е. През годините звездата получаваше множество критики за формата си, но това никак не я притесняваше.

И сега отново доказва на света, че всеки трябва да се гордее с фигурата си. В нова публикация в Instagram, Пинк показа уменията си в сърфирането и наблегна най-много на бедрата си. Тя ги нарече гръмотевични и благодари на Бога, че ги има. Снимката веднага събра хиляди харесвания от фенове и известни личности. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

"Красиви и силни крака", "Има ли нещо, което не можеш да правиш?", се виждат в коментарите, а Пинк получи подкрепа и от Жизел Бюндхен. Въпреки че много от критиците атакуват изпълнителката и я обвиняват, че не тренира достатъчно, тя им доказва точно обратното. Всъщност, звездата е известна със своите физически дейности и усърдната работа във фитнеса.

Пинк обича да кара колело, а наскоро се похвали, че е изминала 51 км с велосипеда си заедно с приятелката си Джанет Дженкинс. "Все още дишам", написа изпълнителката под снимка, на която двете е Дженкинс се усмихват широко. Освен че обича колоезденето, звездата казва пред "Women's Health", че прави по един час кардио и един час йога.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

Всичко това се прави шест пъти в седмицата. Пинк признава, че обича тренировките, защото вижда резултатите от тях и се чувства по-силна и по-здрава. Що се отнася до диетата, изпълнителката залага на здравословен режим. Тя се фокусира върху веганството, въпреки че понякога си позволява риба и месо. 

Когато е на турне храненето й напълно се променя, защото тя има нужда от повече енергия. Тогава физическата й активност стига до четири часа и половина на ден. Два часа е концертът, един час йога и един час кардио. Това, което най-много й помага в поддържането на добра фигура, е спокойствието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

През 2017 година Пинк ражда сина си Джеймисън. Тогава изпълнителката споделя, че по обществените стандарти се е водила с наднормено тегло. Това обаче никак не я притеснявало, защото тя се е чувствала добре в кожата си и не смята, че трябва да се подчинява на хорското мнение. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари