IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк откровено за напълняването след ковид и възстановяването след операция

20 февруари 2023 15 00

Изпълнителката заяви, че вече ѝ е писнало да си седи вкъщи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пинк е една от малкото жени в музикалната индустрия, която привлича интереса на публиката главно с таланта си. Тя рядко говори за личния си живот, децата ѝ стоят далеч от светлината на прожекторите, освен ако не летят заедно с нея над сцената, и не можем да назовем момент, в който звездата се е забъркала в скандал.

През последните няколко месеца затишието около нейната персона едновременно не беше изненада, но и беше леко притеснително. След прекрасното ѝ изпълнение в чест на Оливия Нютън-Джон на тазгодишните Американски музикални награди, звездата се е отдала на спокойствие в дома си. Тя събира сили за предстоящото си турне, което ще е промоционално за деветия ѝ студиен албум Trustfall.

Това лято феновете могат да очакват нови акробатични изпълнения от звездата, включително „летене“ и въртене на 45 метра над сцената. „За летенето на 360 градуса, което правя, се използват въжета, които се прикрепят към задната част на стадиона, а не към покрива, така че да мога да стигна по-далеч и по-високо“, казва тя пред Variety.

Преди обаче да започне да се върти във въздуха, Пинк трябваше да премине през няколко трудни периода. Тя се подложи на операция за смяна на тазобедрена става, както и премина през тежък ковид. Всичко това наложи дълго оставане у дома, като изпълнителката вече няма търпение да излезе навън.

„Почивките са добре за гласа ми, но не и за тялото“, казва тя пред Variety. Разкрива, че по време на пандемията е напълняла с 16 килограма, защото постоянно е готвила тестени изделия, които след това сладко си похапвала.

След като преминава през коронавируса, Пинк е трябвало да се подложи на две операции – една за смяна на тазобедрена става, както и смяна на двоен диск на шията. Казва, че вече е „роботизирана жена“ и се е отървала от пандемичните килограми. Хвали се, че в момента е по-силна, отколкото някога е била и е готова да се махне от къщата и да тръгне на турне.

През ноември 2021 година Пинк сподели с последователите си за тежкото възстановяване след операцията на бедрото. Тогава публикува усмихнато селфи, като разкри, че причината за щастието ѝ са 9-те часа сън и прегръдките на децата ѝ седмица след операцията.

Носителката на три „Грами“ благодари на лекарите и на съпруга си Кари Харт за помощта, която са ѝ оказали през този труден период. „Беше брутална първа седмица, изпълнена със сълзи и болка, заедно с депресия, болки в корема заради лекарствата и постоянни трески, но съпругът ми беше тук, за да ми помогне“, написа Пинк в Instagram.

Пинк отново попадна в болница

Тяло на седмицата: Пинк и нейните гръмотевични бедра

Пинк за коронавируса: Не можех да дишам!

По думите ѝ, тежкото преживяване я е научило да не се притеснява да поиска помощ, както и да я приеме, когато някой ѝ я предлага.

До момента не е ясно защо Пинк е трябвало да се подложи на операцията, но това беше само една от процедурите в семейството за 2021 година. Преди това Харт трябваше да оперира рамото си, след което трябваше да смени дисков прешлен в гръбнака си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари