IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт би принц Уилям в спининг предизвикателство

1 март 2023 18 00

Принцесата показа как върти педалите с токчета

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън винаги е била с перфектна фигура. Тя вероятно се дължи на гени, но и на това, че намира време за тренировки у дома. Наскоро тя доказа, че е добра във въртенето на педали, включвайки се в спининг предизвикателство.

Принцесата на Уелс победи принц Уилям по време на импровизирано съревнование между двама им в Южен Уелс.

Макар да е с мидипола и токчета, Кейт не се поколебала, когато я попитали дали ще се качи на колелото за спининг тренировки.

Двамата се надпреварвали само за около 45 секунди, но присъстващите отбелязали, че Мидълтън се справя по-добре от мъжа си. Ето защо ѝ връчили златна купа.

„Състезанието е тук, в Аберавон, в навечерието на #StDavidsDay!“, пише в профила на кралската двойка в Twitter.

На снимката от посещението в Уелс се вижда как Кейт и Уилям карат спининг колелата наведени напред, с огромни усмивки на лице. Зад тях има и други британци, избрали този начин на спортуване.

Визитата на принца и принцесата на Уелс е свързана с инициативите им за насърчаване на психичното здраве. В центъра за рехабилитация, който посетили, те разговаряли с екипа, който помага на много хора да се преборят с последиците от пристрастяването им към наркотиците и алкохола. А във фитнес центъра, където изпробвали спининг колелата, научили как спортът се грижи за благополучието и положителните мисли за участниците в програмата.

„Съжалявам, че съсипах вашия час по каране“, отбелязал Уилям на излизане, задъхан от спининг предизвикателството.

Кейт Мидълтън и Памела Андерсън се довериха на бранда на Виктория Бекъм

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

Кейт не за първи път показва уменията си във фитнеса

В началото на февруари Мидълтън впечатли много фенове на британския кралски двор, като се включи в упражнения с дърпане на гуми. Това стана по време на нейно посещение в колеж в Дарби.

Принцесата успя да издърпа две гуми, всяка от които тежеше по 20 кг.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари