IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона не чака, хвана си ново гадже

2 март 2023 14 40

Свързват я с боксьор

БГНЕС

БГНЕС

Докато разберем, че Мадона се е разделила с младия Андрю Дарнел, певицата е намерила негов заместник. След като имаше връзка с 41 години по-млад мъж, днес тя отново е в обятията на младок. И според близки до нея, той е боксьор.

Според информация на Daily Mail, поп иконата вече е с Джош Попър. Той е на 29 години и има школа по бокс в Ню Йорк.

Изданието отбелязва, че спортистът тренира едно от шестте деца на Мадона, която забелязала неговия чар.

В една от своите истории в Instagram звездата е качила снимка с боксьора. Тя е споделила кадъра само броени дни, след като се появи с променената визия на наградите „Грами“ миналия месец.

Тренира ли боксьорът Мадона?

Междувременно самият Попър сподели снимки в профила си в Instagram, с които показа, че е получил подкрепа от певицата на един от своите мачове. На кадрите той и момчетата от неговия екип позират с Мадона.

На една от снимките изпълнителката го е обгърнала с ръка, криейки част от лицето си зад неговия бицепс.

„Искам да благодаря на моите треньори, моя екип и моето семейство Bredwinners, че ме накараха да бъда най-добрият на ринга и извън него. Имам добри хора до себе си“, написа 29-годишният спортист.

Мадона призна за пластичните корекции

Лицето на Мадона – с ринопластика, филъри и ботокс

Мадона заяви, че много съвременни звезди си позволяват свободно поведение заради нея

Публикацията на Джош от средата на февруари се радва на голям интерес. Мнозина го питат дали тренира Мадона. Някои дори се осмеляват да го посъветват да ѝ даде много кардио тренировки и упражнения за ръце, за да влезе тя във форма.

Предполага се, че Мадона и Андрю Дарнел са скъсали през февруари. Според информацията, той вече излиза с жена на неговата възраст. Но поп звездата въобще не тъжи за него и това си личи по това, че бързо го е заменила с друг.

Изпълнителката все още няма публикация с инструктора по бокс. След критиките към нея заради пластичните корекции, тя е доста по-обрана в социалните мрежи. Предполага се, че е и доста заета, готвейки се за своето турне.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари