IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Джей-Зи със специален подарък за възрастна дама

8 март 2023 14 30

Тя е впечатлила изпълнителите с изпълнение на танца от Супербоул

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте гледали тазгодишното полувреме на Супербоул, много добре знаете кой беше в центъра на вниманието – Риана и нейният бременен корем. Изпълнителката се качи на платформа няколко метра над земята, за да изпълни най-големите си хитове, а около нея танцуваше най-известната и утвърдена формация Royal Family.

Както се случва с повечето неща, които Риана прави, цялото шоу се превърна в хит, а част от танците дори започнаха да се пресъздават от потребителите в социалните мрежи. Къде с леко подигравателно отношение, къде с изцяло уважително към работата на танцьорите, ритмичните стъпки от 12 февруари обиколиха целия свят, достигайки до точки, където дори Супербоул не се излъчва.

@phu_2311 Rude Boy - Rihanna #rudeboy #rihanna #superbowl2023 #แปลเพลง #fyp ♬ Lift Me Up - From Black Panther: Wakanda Forever - Music From and Inspired By - Rihanna

Колкото и добри изпълнения да имаше в социалните мрежи, едно определено е хванало окото на Риана и Джей Зи и бе удостоено със специален подарък. Съпругът на Бионсе е въвлечен в цялата работа, тъй като компанията му Rock Nation отговаря за организирането на музикалните изпълнения по време на полувремето на Супербоул.

Всичко започва на 22 февруари, когато жител на старческия дом в Аркадия, Калифорния публикува видео в TikTok, където се пресъздава най-популярният танц от цялото изпълнение на Риана, направен на песента Rude Boy. В клипа няколко възрастни дами, облечени в изцяло бели тоалети, се отместват настрани, когато камерата започва да се движи в дълбочина, стигайки до главата на групата, която е в червено, повтаряйки облеклото на Риана.

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show ?????? #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound - Brian Esperon

„Нашето шоу за полувремето > Шоуто на Риана за полувремето“, гласеше описанието под клипа, шеговито намеквайки че тяхното изпълнение е много по-добро от оригинала. До момента видеото е гледано от милиони потребители и харесано от над 3 милиона от тях. Макар кратко, то успява да достигне и до Риана, която очевидно е била впечатлена.

На 27 февруари от дома обявиха на страницата си в Facebook, че клипът е хванал окото на 53-годишния Джей Зи, който отговаря за организацията на оригиналното шоу. Той дори изпратил огромен букет от рози, специално за дамата в червено, която се опитва да повтаря думите на Риана.

За да не се почувстват неглижирани, дамите в бяло също са получили специален подарък. Преди няколко дни Риана е изпратила букет от бели рози, за да им отива на белите тоалети. „Дами, танцът ви беше уникален. С обич, Roc Nation и Риана“, гласеше картичката към цветята.

Щастлива новина: Риана е бременна с второто си дете

Риана за участието си на Супербоул: Искам синът ми да го види и да се гордее

В официално съобщение собственикът на дома заяви, че дамите са били много отдадени на процеса и постигането на перфектен резултат. „Ще се изненадате, но това всъщност ни беше първият опит. Не се шегувам“, казва Майтлин Нъколс.

Дора Мартин, която влиза в ролята на Риана, казва пред Insider, че е гледала мача и полувремето на Супербоул заедно със семейството си. „Фактът, че оставаш до толкова късно, те кара да се чувстваш млад“, казва тя за гледането на програмата заедно с внуците си. Допълва, че славата в социалните мрежи я е превърнала отново в 16-годишно момиче.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари