IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Супербоул, бременната Риана превзема и наградите „Оскар“

24 февруари 2023 15 00

Тя е първият изпълнител с потвърдено участие тази година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Наградите „Оскар“ тази година стават все по-интересни, още дори преди да са започнали.

След като стана ясно, че комикът Джими Кимъл се завръща като водещ за трета година, сега имаме и първото музикално име, което ще се качи на сцената измежду раздаването на златните статуетки. Всяка година номинираните за най-добра песен изпълняват парчето си на голямата платформа и първият потвърден изпълнител за тази година е Риана.

Песента Lift Me Up, която е от филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“, ще бъде чута на живо от гостите, а бременната барбадоска красавица продължава да жъне успехи в музиката, въпреки липсата на нов албум от шест години насам. В началото на февруари тя пя и по време на полувремето на Супербоул, като в същото време обяви, че е бременна с второто си дете.

Очевидно бременността няма да попречи за още едно важно събитие. Освен че ще пее на Оскарите, Рири ще се бори и за първата си филмова статуетка. Тя е номинирана срещу Лейди Гага, NTR и Рам Чаран, както и срещу Сон Лукс, Митски и Дейвид Бърн.

Номинацията за Риана е една от петте, получени от „Черната пантера: Уаканда завинаги“. Актрисата Анджела Басет ще се бори за най-добра поддържаща роля, създавайки история като първата актьорска номинация за филм на Marvel. Останалите номинации са за най-добри костюми, грим и прическа и най-добри визуални ефекти.

Lift Me Up е и първият сингъл на Риана от шест години насам. Режисьорът на „Черната пантера: Уаканда завинаги“ изрази благодарността си към носителката на „Грами“ за участието ѝ в създаването на песента.

„Ще кажа само едно – не съм карал Риана да прави каквото и да е. Не мисля, че има човек, който може да я накара да прави нещо. Тя е човек, който създава собствени правила и се движи с уникален ритъм. Просто съм благодарен, че искаше да участва в това и винаги ще ѝ бъда благодарен не само на нея, но и на останалите фантастични музиканти, част от музиката за филма“, каза Райън Куглър.

Риана обаче няма да бъде единствената звезда с първа номинация за „Оскар“ този март. В „Долби Тиътър“ влизат Остин Бътлър, Брендън Фрейзър, Колин Фарел, Бил Най и Пол Мескал, които също ще изживеят за първи път най-голямата нощ в Холивуд.

Скандал с наградите „Оскар“, преразглеждат номинациите

Русия бойкотира Оскарите

Джими Кимъл е новият стар водещ на Оскарите

Докато много актриси и знаменитости са представяли или приемали награда „Оскар“, докато са били бременни, Катрин Зита-Джоунс е единственото друго име в скорошни времена, което се качва на сцената, за да пее с наедряло коремче. Тя беше бременна в осмия месец, когато изпълни I Move On от филма „Чикаго“ през 2003 година. През същата година печели „Оскар“ за най-добра поддържаща женска роля, а дъщеря ѝ Кари се ражда само няколко седмици по-късно.

Тазгодишните награди „Оскар“ ще бъдат раздадени на 12 март. Церемонията ще бъде предавана на живо в повече от 200 територии по целия свят.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари