IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джими Кимъл е новият стар водещ на Оскарите

8 ноември 2022 15 00

Церемонията ще се проведе през март следващата година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Третият път е на късмет.

Вече имаме ясен водещ за следващите награди „Оскар“. В понеделник Академията обяви, че Джими Кимъл е приел офертата за трети път да се качи на сцената и да ръководи шоуто, което „печели“ все повече негативни отзиви през последните години. Водещите все не успяваха да намерят правилния баланс между шеги и сериозни коментари, но Кимъл сякаш може да спаси ситуацията.

Това не е първият път, в който водещият ще ръководи най-бляскавата вечер в Холивуд. Той приема честта през 2017 и 2018 година, като успя да привлече множество зрители със своя типичен хумор, който винаги е в рамките на нормалното и никога не е скучен. Като водещ на своето шоу Jimmy Kimmel Live!, Кимъл е свикнал да бъде под зоркия поглед на жива публика и да усеща напрежението от задължението постоянно да я държи заинтересувана, но в същото време да я разсмива по правилния начин.

„Да бъдеш поканен на Оскарите за трети път или е голяма чест, или е капан. И в двата случая съм благодарен на Академията, че ме поканиха, след като всички други добри водещи са отказали“, коментира Кимъл в типичния си хумористичен стил.

Изпълнителният директор на Академията Бил Крамър и президентът ѝ Джанет Йънг не спестиха добрите си думи към водещия. „Джими е перфектният домакин, който ще ни помогне да отдадем внимание на невероятните филми и артисти по време на 95-ите Оскари. Любовта му към филмите, живата телевизия и способността му да се свързва със световната публика ще създадат едно незабравимо преживяване за милиони зрители по целия свят“, коментираха те.

Миналогодишните Оскари за първи път имаха трима водещи – Ейми Шумър, Уанда Сайкс и Реджина Хол. Вечерта обаче не беше запомнена с тяхното историческо постижение, а с шамара, който Уил Смит удари на Крис Рок на живо по телевизията. Комикът се качи, за да представи претендентите за най-добър документален филм, като преди това си направи шега с Джейда Пинкет Смит и нейната гола глава.

Първоначално всеки се засмя, но след това Уил се запъти към сцената, качи се и удари шамар на нищо неподозиращия Рок. Когато стана ясно, че сценката не е била по сценарий, тишината в залата беше оглушителна, въпреки че Крис се опита да си направи майтап. Той бързо представи победителя Summer of Soul и напусна залата, а организаторите пуснаха реклами.

Русия бойкотира Оскарите

Зендая като Шарън Стоун и още красиви тоалети от Оскарите

Третият път е за щастие: Джесика Частейн с първа награда „Оскар“

По време на свое стендъп комеди шоу, Крис разкри пред публиката, че е бил помолен да води следващите награди „Оскар“, но е е отказал.

Оскарите 2023 ще бъдат раздадени на 12 март.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари