IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички мразят Хейли, а Джъстин Бийбър беше нападнат от фенове заради жена си

12 март 2023 13 30

Съпругата на певеца загуби над милион последователи в Instagram

Getty Images

Getty Images

„По дяволите, Хейли!“, това скандираха посетителите на Rolling Loud, когато съпругът на модела – Джъстин Бийбър, изненадващо се качи на сцената на фестивала в събота. В момента Джъсти и жена му са остро критикувани от феновете, заради индиректните си нападки към Селена Гомес. 29-годишният канадски певец се качи на сцената като гост на Дон Толивър, но бързо беше ударен от вълна от бурни обиди, хвърлени към жена му Хейли.

Докато изпълняваше песента си, тълпите скандираха „Хейли Бийбър да върви по дяволите!“, като не е ясно дали самият Джъстин е чул виковете, докато е изпълнявал своя сет. Г-жа Бийбър беше подложена на силна вълна от критики и загуби повече от милион последователи в Instagram, след като беше обвинена, че се подиграва публично с любимката на американците – Селена Гомес.

Джъстин предложи брак на племенницата на дискредитирания холивудски актьор Алек Болдуин през 2018 г., два месеца след като се раздели с тогавашната си приятелка Селена, с която преди това бяха заедно в продължение на шест години като ту се разделяха, ту се събираха. Оттогава се говори, че Хейли и Селена са във вражда, заради съперничеството си за сърцето на Бийбър.

В момента под обстрел е самата Хейли, която си позволи да се подиграе първо с Тейлър Суифт, която е много близка приятелка на Селена, а после и със самата Гомес. Впоследствие интернет потребителите започнаха да наричат Хейли „зло момиче“. Всичко започна, след като Хейли сподели видео в TikTok заедно със своите приятелки Кендъл Дженър и Джъстин Скай, в което трите индиректно се подиграха с тялото на Селена, която напоследък се бори с наднормено тегло.

Друга близка приятелка на Хейли – Кайли Дженър, също беше обект на внимание напоследък, след като сподели публикация в своя Instagram акаунт, в която пък осмиваше веждите на Селена. Преди това Гомес беше споделила видео в социалните медии, разкриващо, че е ламинирала веждите си „твърде много“, а само часове по-късно Хейли и Кайли споделиха екранна снимка, показваща веждите във видео разговор.

Точно по това време Селена спечели симпатиите на феновете и отново се превърна в най-следваната жена в Instagram, изпреварвайки Кайли.

Колкото до Джъстин, през уикенда певецът организира парти по случай 29-ия си рожден ден, който отпразнува с най-близките си хора. Един човек, който определено не беше в списъка му с гости, беше именно ексгаджето му Селена, въпреки че изглежда, споменът за актрисата на Disney, продължава да го измъчва. Джъстин раздаде на партито си сребърни подаръци сувенири на своите гости, на които бяха извезани думите: „Толкова съм благодарен, че не получих това, което си мислех, че искам“.

Въпреки че Джъстин не обясни лично значението зад подаръка, феновете бързо предположиха, че това е начин да нарани още повече бившата си любима, като почитателите на брюнетката нарекоха певеца „дребнав“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари