IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес спряла социалните мрежи заради Джъстин Бийбър

17 февруари 2023 10 40

Изпълнителката заяви, че раздялата с изпълнителя била тежка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес не се притеснява да говори за психичното си здраве, все пак направи цял филм за това, и последното ѝ интервю е поредното доказателство.

Актрисата и певица е част от ежегодния холивудски брой на Vanity Fair, където се събират най-успешните актьори за последната година. Заедно с Гомес на корицата са още Остин Бътлър, Флорънс Пю, Ана де Армас, Джонатан Майорс, Кеке Палмър, Арън Тейлър Джонсън, Джулия Гарнър, Ема Корин, Джеръми Алън Уайт, Чон Хо Йон и Реге Пейдж.

В интервюто си за списанието изпълнителката споделя защо се е отказала от социалните мрежи през 2018 година и как раздялата ѝ с Джъстин Бийбър по това време е повлияла на решението. Двамата бяха една от любимите двойки на младото поколение, като се събираха и разделяха на няколко пъти, за да си кажат окончателно сбогом през 2018-а. След това Бийбър се сгоди и ожени за Хейли Болдуин, с която са заедно и до днес.

„Преминах през трудна раздяла и не исках да виждам реакциите на хората. Не говоря само за самата раздяла, но и за съпоставянето на хорските мнения за мен и другия човек. Имаше много мили коментари, но умът и очите ми веднага забелязваха лошите“, казва Селена пред Vanity Fair.

Само няколко месеца след раздялата стана ясно, че Джъстин е предложил брак на Хейли и двамата вече сериозно мислят за семейство. Това също е натежало на Селена, която е била залята с информация, която не е искала да получава.

„Хората може да ме наричат глупава и грозна и на мен да не ми пука. Но имаше и такива, които пишеха цели параграфи с обидни думи, бяха много специфични и ме описваха в детайли. Постоянно плачех. Постоянно бях неспокойна. Не можех да се справям с това повече. Беше просто загуба на време“, казва още певицата.

Въпреки че вече се завърна в Instagram официално, Гомес все още няма приложението на телефона си. Единствената социална мрежа, чието приложение е свалила, е TikTok, където е и доста популярна. Във видеата там звездата показва новите си гримове, споделя забавни клипове от ваканции или светски събития и промотира следващите си филмови и музикални проекти.

По думите ѝ, TikTok е не чак толкова враждебно място. Посочва, че социалните мрежи си имат своите позитивни страни, като свързването между хората, публикуването на щастливи и забавни клипове и снимки и показването на красиви места по света. Но въпреки това, Гомес все още не се престрашава сама да публикува съдържание, а праща всичко на екипа си, който решава дали е подходящо или не.

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

Цветен маникюр за зимата – Селена Гомес със свежа идея

В интервюто си Селена призна, че е готова и да се откаже от още нещо, освен от социалните мрежи, и това е ролята ѝ на звезда на „Дисни“. Актрисата става популярна в целия свят чрез ролята си на Алекс Русо в сериала Wizard of Waverly Place, който се излъчва от 2007 до 2012 година. Сега обаче тя е готова да бъде просто Селена Гомес.

„Определено се чувствам свободна. Понякога се ядосвам. Не че се срамувам от миналото си, но просто съм работила много, за да стигна дотук и да не бъда само един персонаж. Не искам да бъда това, което бях преди. Искам да бъда това, което съм сега“, категорична е актрисата.

@slaylenaa no i love her so much you guys #selenagomez ♬ blue hair by tv girl - ㅤ

Признава, че е била буйно дете, но все пак е трябвало да следва правилата, поставени от „Дисни“, както и да бъде най-добрият модел за подражание.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари