IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съмненията продължават – Селена Гомес и Дрю Тагарт отново заедно

24 януари 2023 10 40

Само преди дни изпълнителката заяви, че е необвързана

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Да следиш романтичния живот на звездите си е истински спорт – един ден са заедно, на следващия не, а на по-следващия вече са сгодени. Истинска въртележка, която може да те изхвърли, ако не се държиш здраво и да ти обърне главата на 180 градуса.

Последният пример за това са отношенията между Селена Гомес и Дрю Тагарт. Двамата продължават да подклаждат слухове за връзка, след като бяха забелязани заедно на боулинг, а сега бяха на романтична вечеря и дори излязоха хванати за ръце. В промеждутъка на тези две излизания, Селена обяви в социалните мрежи, че е необвързана и твърде много обича да бъде сама.

Последната ѝ поява с Дрю обаче говори за съвсем друго. Двамата изпълнители бяха забелязани да излизат ръка за ръка от известен ресторант в Ню Йорк този уикенд. За срещата Гомес бе облечена с черно поло и блейзър, а Тагарт заложи на дънки, суитшърт и яке. Двамата очевидно не се притесняваха от папараците, усмихвайки се към камерите и не се пуснаха през цялото време. След това се качиха в една и съща кола, тръгвайки в неизвестна посока.

Романтичната вечеря идва само седмица, след като двойката бе забелязана на боулинг в Манхатън. Именно тогава се заговори за нещо повече помежду им, но източници заявиха, че те са били част от голяма група приятели и всичко, което се говори, са само слухове. Самата Селена ги отрече с публикация в социалните мрежи, която бързо обаче изтри.

Изпълнителката има богата история в любовта със свои колеги. Преди Дрю тя е имала връзки със Зед, The Weeknd и, разбира се, Джъстин Бийбър. С последния нещата бяха доста объркани, като двамата ту се разделяха, ту се събираха, за да приключат по най-драматичния начин. Само два месеца, след като Селена и Джъстин бяха забелязани заедно на хокеен мач, стана ясно, че Бийбър се е сгодил за Хейли.

Във филма си Selena Gomez: My Mind & Me изпълнителката разказва за раздялата, която описва като трудна глава от живота си.

„Имам чувството, че трябваше да премина през най-трудната раздяла някога и да забравя за всичко с щракането на пръсти. Но смятам, че това трябваше да се случи и в края на краищата беше най-доброто за мен“, категорична бе Селена.

Въпреки разочарованието, Гомес заяви, че все още вярва в любовта и е готова отново да постави сърцето си в опасност, отколкото да не чувства подобна емоция никога повече. „Мисля, че пълното ми отдаване на нещо е най-добрият начин да обичаш“, казва тя през ноември.

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

Що се отнася до Дрю Тагарт, той също има история на връзки с известни дами. Преди да бъде свързан със Селена, се говореше, че излиза с дъщерята на Стив Джобс. Изпълнителят също така имаше и едногодишна връзка с 30-годишната модел и диджей Шантел Джефрис. През април 2021 година те се разделиха по приятелски.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари