IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови критики към тялото на Селена, тя им отговори по забавен начин

17 януари 2023 09 00

Актрисата беше залята с негативни коментари след появата си на „Златен глобус“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес просто не може да си почине от критиците и хейтърите. Точно когато си помисли, че хората са разбрали за здравословните и психичните ѝ проблеми, борбата с лупус и депресията, тя получава нови негативни коментари заради визията си.

След като присъства на наградите „Златен глобус“ преди седмица, актрисата беше залята с критики от онлайн анонимници, които ѝ се присмиваха или я обиждаха заради визията на тялото й. Макар Селена да беше с първа номинация в кариерата си, да изглеждаше прекрасно и да беше довела сестра си на червения килим, имаше хора, които се съсредоточиха върху изцяло грешните неща и намериха начин да се изложат, дори без да го искат.

Селена Гомес,

Селена Гомес и Грейси. Снимка: Getty Images

Носейки спираща дъха кадифена рокля на Valentino с висока цепка и ефектни пуф ръкави с дълъг шлейф, 30-годишната Гомес се появи в хотел Beverly Hills, след като бе номинирана за най-добро изпълнение от актриса в телевизионен сериал за ролята ѝ на Мейбъл Мора в Only Murders in the Building.

Макар да не спечели златна статуетка, Селена спечели уважението на интернет потребителите, след като отговори по подобаващ начин на критиките към нея. Тя направи излъчване на живо заедно с 9-годишната си сестра, след като двете се връщат към вкъщи след края на събитието. Очевидно Гомес не е останала на афтърпартито, за да може да прибере малката си сестричка у дома навреме.

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car ? #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound - PopNewsDaily

„Малко съм голяма в момента, защото се поглезих по време на празниците“, каза изпълнителката, преди да се обърне към Грейси и да я попита за нейното мнение. Момиченцето очевидно се съгласи със сестра си, след което и двете избухват в смях.

По-рано през седмицата Селена, която признава за трудната си връзка със социалните мрежи и твърди, че не управлява профила си в Instagram, намекна за завръщане към онлайн средите. Тя сподели няколко селфита, направени със собствения ѝ телефон, който е предпазен с лилав калъф на пеперуди.

„Можете ли да кажете, че се върнах в Instagram?“, попита тя своите последователи. Реакцията, разбира се, беше мигновена, като феновете ѝ започнаха да я поздравяват за завръщането и изразиха надежда, че този път то ще е завинаги. Засега не се знае дали Гомес има нещо за промотиране и затова е взела решението да се завърне, или просто социалните мрежи са започнали да ѝ липсват.

Каквото и да е, през последните седмици в профила на изпълнителката започнаха да се появяват все по-лични снимки, запознаващи милионите последователи с близкия ѝ кръг от хора. В началото на януари Гомес сподели снимка с Грейси, а ден по-рано показа как е прекарала Нова година в компанията на приятели, включително Никола и Бруклин Бекъм.

Цветен маникюр за зимата – Селена Гомес със свежа идея

Селена Гомес си припомни за трудната раздяла с Джъстин Бийбър

Червеният килим и тя: Селена Гомес в прекрасна рокля

След като направи няколко кратки почивки от Instagram през годините, Селена разкри през 2019 година, че е изтрила приложението заради негативни коментари под публикациите ѝ, които я депресирали. През 2021 година в интервю за Vogue сподели, че не е влизала в интернет от три години, като публикациите в Instagram и Twitter се правят от нейните асистенти.

Според Гомес, изтриването на приложенията за социални мрежи значително е подобрило психичното ѝ здраве. Дали завръщането ѝ в онлайн пространството ще бъде за кратко, или този път ще я запазим завинаги, остава да разберем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари