IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

11 януари 2023 18 00

9-годишната Грейси носеше най-важните си неща в чанта за 4 хиляди долара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тазгодишните награди „Златен глобус“ се превърнаха в семейна вечер за Селена Гомес.

Докато в минали години Селена обичаше да бъде сама или с приятелката си Тейлър Суифт на подобни събития, този път тя реши да покаже бляскавия свят на Холивуд на най-важната дама в своя живот. 30-годишната актриса и певица взе малката си сестра Грейси на червения килим, като и двете не сгрешиха в избора си на тоалет и аксесоари. Селена беше номинирана за първи път за „Златен глобус“ за играта си в сериала Only Murders in the Building.

Селена Гомес

Снимка: БГНЕС

И докато Гомес не успя да спечели в своята категория, тя определено беше сред първенците в модния отдел. На червения килим се появи със спиращ дъха дизайн на Valentino, включващ кадифена рокля с висока цепка, дълъг шлейф и ефектни бухнали ръкави. Външният вид беше оформен с платформи от Santoni, диаманти от De Beers и класическа висока конска опашка.

Свързаха Селена Гомес с брата на Никола Пелц

Кристина Апългейт с подкрепа към Селена Гомес: От един имунокомпрометиран към друг

Селена обаче не беше сама на наградите. До нея гордо беше застанала 9-годишната ѝ сестра Грейси, която носеше жълта рокля с пола от тюл и корсаж с пайети. Това, което привлече погледите обаче беше чантата на момиченцето – сатенена Prada Cleo с кристали. Блестящият модел е на цена от 3900 долара.

Селена Гомес,

Снимка: Getty Images

Това обаче не е първият път, в който Гомес взима Грейси със себе си на светско събитие. Двете бяха облечени по един и същи начин на премиерата на „Замръзналото кралство 2“ през 2019 година, когато Грейси беше само на 6 години. Тогава те се облякоха в дълги бели рокли, върху които бяха поставили пухени жилетки.

„Винаги ще казвам на сестра ми, че е силна, смела и красива. Тя ще бъде научена да изказва мнението си и да се бори за него. Ще разбере важността от това да бъдеш лидер и да вдъхновяваш другите със своята истина“, каза Гомес през 2017 година.

Грейси се ражда през 2013 година от връзката на Манди Тафи – майката на Селена – и Брайън Тафи. Оттогава двете момичета имат неразрушима връзка, като Гомес прави всичко възможно хем да запознава сестра си със своя свят, хем да я държи по-далеч от светлината на прожекторите. По думите ѝ, премиерата на „Замръзналото кралство 2“ е бил най-вълнуващият ѝ червен килим именно заради Грейси.

Селена Гомес,

Снимка: БГНЕС

Когато двете стъпват пред обективите, Селена дава много важен съвет на малката си сестричка. „Казах ѝ, че ако някога се почувства нервна или твърде емоционална, просто да ме дръпне за ръката и аз веднага ще я отведа другаде“. Въпреки опасенията на Гомес, че Грейси може да се притесни, момиченцето се справя повече от чудесно и заслепява всички с прекрасната си усмивка.

От начина, по който двете дами се комбинират на червения килим, сме сигурни, че ще виждаме общите им появи все по-често.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари