IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червеният килим и тя: Селена Гомес в прекрасна рокля

7 ноември 2022 12 30

Изпълнителката разкри и кой е единственият ѝ приятел в индустрията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дългоочакваният документален филм на Селена Гомес „Умът ми и аз“ най-накрая излезе в Apple TV+.

Ако очаквате да видите баналната история на момиче от бедно семейство, което се изкачва до върха на славата с много трудности и препятствия на пътя, бъдете готови да бъдете изненадани. Това не е филм за славата, феновете или милионите в банката. Това е филм за истинските проблеми, които те удрят тогава, когато никой не гледа. Задушават те и дори може да те накарат да помислиш за самоубийство. Филм за онези истини, които никой не иска да чува и още по-малко да приеме.

В „Умът ми и аз“ Селена говори открито за един от най-нашумелите проблеми в последно време – психичното здраве. Споделя за биполярното си разстройство, за самотата, помислите за самоубийство, лупуса, трансплантацията на черен дроб и колко време може да издържи с новия орган. Разказва всичко без филтри, без цензура и дори показва най-трудните моменти. Камерата продължава да снима, дори когато изпълнителката се намира в депресия, кара се с приятелите си, не става от леглото в продължение на седмици.

Самата Селена признава пред Rolling Stone, че е имало момент, в който не е била сигурна дали иска светът да види този филм. Споделя, че иска хората да говорят повече за психичното здраве, но не знае дали тя е правилният човек, който да започне този разговор. Все пак, както казва самата тя, накрая решила да покаже пред феновете си, че и тя е обикновен човек, страда и преминава през трудности. Надява се по този начин да вдъхне увереност на всеки в нейното състояние, за да може повече истории да бъдат споделени и да се създаде общност, която да си помага.

И докато целият свят плаче заради откровенията на Гомес, тя реши да блести. Отново. Този път на червения килим.

По време на премиерата на „Умът ми и аз“ в Лос Анджелис, 30-годишната звезда прикова погледите с прекрасна рокля в цвят фуксия. Дизайнът от Rodarte се отличаваше само с един ръкав, разкривайки масивната ѝ татуировка на врата. Копринената материя се свиваше в кръста и падаше нежно надолу, стигайки точно над глезените. Селена комбинира тоалета с правоъгълен клъч от Jimmy Choo, украсен с кристали, и сребърни токчета от Paris Texas.

Селена Гомес

Снимка: Getty Images

Подобно на онази рокля от 2015 година, която създаде истинска война в интернета заради цветовете си (черна и синя или златна и бяла беше?), дизайнът на Гомес сякаш променяше цвета си под светлината на прожекторите. В един момент виждахме нюанси на розово, а в друг сякаш роклята беше лилава.

По-голямата част от присъстващите на филмовата премиера запазиха цветовите си палитри неутрални, придържайки се към топлите нюанси на бежово и черно. За разлика от тях, искрящият виолетово-розов ансамбъл на Гомес беше изискан избор, достоен за почетния гост на вечерта. Звездата дори имаше оранжев маникюр като допълнителен цвят, допълващ скъпоценните камъни, висящи от ушите ѝ.

След Хейли Бийбър – Селена Гомес наруши мълчанието

Селена Гомес през сълзи: Не бих променила живота си

Визията на Селена беше създадена от стилистката Кейт Йънг, която е отговорна за незабравимите моменти на червения килим на множество звезди, включително облеклото на Софи Търнър от Louis Vuitton на галата на Музея на Академията, роклята с наметало на Марго Роби за премиерата на „Амстердам“ и блестящата сватбена рокля на Селена за наградите „Еми“.

Селена Гомес,

Снимки: Getty/БГНЕС

В навечерието на премиерата на „Умът ми и аз“, Гомес издаде нов сингъл със същото име, вдъхновен от борбата ѝ за по-добро психично здраве. Макар изпълнителката по-рано да съобщи, че се притеснява да сподели със света своята изключително лична история, тя беше образ на увереност и стил на червения килим.

„Тейлър Суифт е единствената ми приятелка“

Всички фенове на Селена Гомес и Тейлър Суифт знаят за тяхното неразрушимо приятелство. Двете дори имат и общ прякор „Тейлена“ (taylena), създаден от първите им имена. Запознават се преди повече от десетилетие, когато по едно и също време излизат с братята Джонас. Тейлър е гадже на Джо, а Селена се среща с Ник.

След като връзките им се разпадат, двете намират утеха една в друга, ставайки най-добри приятелки. В различни интервюта засвидетелстват любовта си, като постоянно се подкрепят в социалните мрежи и на сцената. Тейлър беше и сред малкото гости на 30-ия рожден ден на Селена, публикувайки снимки от партито.

В интервю за Rolling Stone, където разкрива повече за филма си „Умът ми и аз“, Гомес не забрави да спомене и най-добрата си приятелка. Казва, че никога не се е чувствала като част от женска група, съставена от известни личности. „Единственият ми приятел в индустрията е Тейлър“, казва изпълнителката.

За да не разваляме удоволствието на тези, които все още не са гледали филма на Селена, няма да издаваме дали Суифт взема участие в него. Едно обаче е ясно – Гомес планира да изчезне за малко от публичното пространство, местейки се в Ню Йорк, който описва като любимия си град. „Там е моята система. Имам си фитнеса, имам си любимите кафенета. Там мога да се разхождам и да дишам, да бъда вдъхновена от Ню Йорк и всички хора, живеещи там“, казва тя пред Rolling Stone.

„Умът ми и аз“ на Селена Гомес направи своята премиера на 4 ноември по Apple TV+.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари