IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Грешките от миналото ме докараха до депресия

27 октомври 2022 10 40

Документалният ѝ филм излиза съвсем скоро

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес не се притеснява да говори за личния си живот, депресията и грешките, които са я докарали до най-ниското ниво в живота ѝ.

Насочвайки вниманието към психичното здраве в предстоящия си документален филм „Селена Гомес: Умът ми и аз“, звездата споделя какво точно я е накарало да стигне до най-тежките моменти в живота си, когато се е чувствала безпомощна и тъжна. Смята, че това е важен аспект от историята ѝ, който би искала да сподели със своите фенове, за да им вдъхне увереност да говорят за собствените си проблеми.

„Смятам, че грешките в миналото ме докараха до депресия“, казва Гомес във филма си. Не се знае дали разкрива повече подробности около тези грешни стъпки и какво точно визира. Проектът излиза на 4 ноември, така че феновете могат дотогава да спекулират дали става въпрос за връзката между Селена и Джъстин Бийбър, или е нещо в кариерата на изпълнителката, което я е докарало до тежките моменти.

Пред Vanity Fair Гомес казва, че се притеснява да споделя толкова много детайли около личния си живот, но в същото време знае, че сега е правилния момент за тази стъпка. Надява се по този начин да накара повече хора да говорят за своите ментални битки и това да помогне за подобряване на ситуацията около психичното здраве.

Въпреки че вече филмът е готов, Селена споделя, че не го е започнала с ясна представа за концепцията и как да подрежда историите си. Разкрива, че събитията постепенно са се развивали от само себе си и така се получил готовият продукт. Първоначално снимките са започнали по време на турнето Revival през 2016 година, като тогава е трябвало да бъде стандартен музикален проект. В хода на нещата обаче Селена променя концепцията и се съсредоточава върху психичните проблеми.

След това изпълнителката се подлага на бъбречна трансплантация и търси лечение за биполярното си разстройство. Остава в контакт с режисьора Алекс Кешишиан, на когото разказва всяка една стъпка от възстановяването си. „Влюбих се в това колко автентична, уязвима и истинска бе тя. Очаквах много сдържан човек, но не го получих“, казва той пред Vanity Fair.

Селена Гомес през сълзи: Не бих променила живота си

Маникюр 2022: Селена Гомес е готова за есента

Зрителите ще получат документален филм, който е резултат от шестгодишна работа, гмуркащ се дълбоко в личния живот на Селена Гомес и проблемите ѝ извън сцената. „Просто бъди себе си. На никого не му пука какво правиш. Важно е кой си, да бъдеш окей със себе си. Благодарна съм, че съм жива“, казва изпълнителката в трейлъра.

„Селена Гомес: Умът ми и аз“ ще направи премиерата си на 4 ноември по Apple TV+.

Още новини за живота на звездите може да намерите в профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари