IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото гадже на Селена Гомес я заведе на боулинг

20 януари 2023 17 50

Вижте първите снимки на влюбената двойка

Getty Images

Getty Images

Селена Гомес и Дрю Тагарт бяха хванати от папараците за първи път заедно, точно един ден след като се появи новината, че певицата и музикантът са новата гореща двойка от шоубизнеса. Двамата бяха видени в боулинг зала в Ню Йорк, което потвърди истинността на тези романтични слухове. 30-годишната певица и актриса и членът на групата Chainsmokers бяха снимани да прекарват времето си заедно на 15 януари.

Снимките и дори видеоклип от боулинг срещата им в The Gutter в Ню Йорк бяха публикувани от Page Six. Кадрите показват 34-годишния Дрю седнал и привидно аплодиращ звездата на „Дисни“, докато тя хвърля оранжева топка.

Очевидецът, който е направил снимките твърди пред сайта, че новата двойка се е държала много влюбено по време на срещата си. Източникът също така казва, че двамата любезно са си направили няколко снимки с фенове. „Имаше и група млади момичета, които отидоха за снимки с нея малко след това и мъж, който ѝ взе автограф“, отбелязва източникът.

Според други източници певицата и диджеят се познават от доста време, като са се запознали чрез общи приятели. „Моментът не беше подходящ за любов в миналото, но пътищата на двамата отново се срещнаха наскоро и нещата помежду им се развиват в нова посока“, казва вътрешен човек пред изданието.

Въпреки че Селена не е потвърдила връзката си, тя публикува своя очарователна снимка в неделя в своя Instagram Story, която просто озаглави с думата „Настроение“, намеквайки че е доста щастлива в последно време.

Последният публичен роман на Селена беше нейната 10-месечна връзка с The Weeknd през 2017 г. Мнозина смятат, че в неговия албум от 2018 г. My Dear Melancholy се говори за връзката им. И разбира се, Гомес имаше осемгодишна връзка с попзвездата Джъстин Бийбър.

В последните години тя се беше фокусирала най-вече върху собственото си здраве (физическо и психическо, но наскоро разкри в подкаста On Purpose на Джей Шети, че вече отново е отворена за романтика. „Никога не съм искала болката, която преживях, да ми изгради броня – никога не съм позволявала това да се случи, защото все още вярвам в любовта и все още се надявам да я срещна.“

Колкото до Дрю, изпълнителят на Closer, той имаше кратка връзка с най-малката дъщеря на Стив Джобс – Ив Джобс.

Съобщава се, че двамата са излизали от септември 2022 до новогодишните празници, когато отношенията помежду им са се охладили.

След като новината за връзката на Селена и Дрю се разпространи, Ив изтри всички негови снимки от страницата си в Instagram, А след това деактивира акаунта си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари