IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин се подложила на рехабилитационна програма от 12 стъпки

13 март 2023 11 00

Моделката взела решението след притеснителните снимки от миналото лято

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кара Делевин най-накрая проговори за шокиращите кадри, които се появиха миналото лято, на които тя изглежда във видимо нетрезво и неадекватно състояние. Моделката застава на корицата на априлския Vogue, а в интервюто споделя малко повече детайли за личния си живот и как е успяла да пребори проблемите си.

Делевин за първи път признава, че е имало нещо нередно в поведението й преди година, въпреки че не назовава точните моменти, в които се е чувствала зле. В интервюто си пред модната библия тя разказва, че е започнала рехабилитационна програма от 12 стъпки, след като папарашките снимки от лятото са ѝ послужили като зов за събуждане. По думите ѝ, поведението ѝ тогава е било плод на пандемичен ефект и навършването на 30 години.

„Не бях спала. Не бях добре. Беше съкрушително, защото смятах, че се забавлявам, но в един момент осъзнах, че не изглеждам добре. Понякога имаш нужда някой да те бутне, за да се събудиш и в този случай снимките бяха този някой, за което съм благодарна“, казва Делевин.

Въпреки че през лятото Кара имала множество поводи за празнуване, включително 30-ия си юбилей, който отбелязва с тематично парти „Алиса в страната на чудесата“, заобиколена от най-близките си приятели, светът ѝ всъщност се разпадал.

Обяснява, че винаги е знаела, че нещата ще трябва да се променят, когато навърши 30 години, защото животът ѝ до този момент не е бил устойчив. Казвала си е, че трябва да се забавлява, да се радва на приятелите си и да се наслаждава на партито. Но реалността е била съвсем друга.

„Къщата, в която бях отседнала, имаше кула и аз отивах там, заключвах се в стаята и не излизах с дни. Имах нужда от промяна, но се борех с това чувство. Посрещах новото в живота, но в същото време тъгувах. Беше като погребение на предишния ми живот, сбогуване с една ера. И затова реших да празнувам на максимум, защото знаех, че това е краят“, спомня си Делевин.

Тревожни: Близките на Кара Делевин искат да я вкарат в клиника

Голата Кара Делевин: Заедно трябва да се борим за правата на жените и трансхората

Кара Делевин показва забавния си дом в Ел Ей

На следващия месец моделката, която пробва таланта си и в киното, осъзнава, че има нужда от помощ, ако иска да започне нова глава от живота и кариерата си. На помощ ѝ се притичват старите приятели, с които се познава от 13-годишна, които ѝ казали, че заслужава да е щастлива и да бъде най-добрата своя версия.

Така Делевин решава да влезе в клиника, където да изпълни 12-степенна програма за изчистване и отказване от вредните субстанции. Целият процес, по нейните думи, е имал своите плюсове и минуси, но резултатът е бил успешен. Кара споделя, че нещата не са се случили веднага, като е трябвало да порови надълбоко в душата си, за да се излекува.

„Осъзнах, че 12-степенната програма е най-доброто нещо за мен и не се срамувам от това. Тази общност, която ме прие, направи огромна разлика в живота ми. Обратното на зависимост е връзка, която наистина намерих в тези 12 стъпки“, казва моделката.

В момента Делевин е трезва от четири месеца и смята да продължи по този път.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари