IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра отговори на критиките за фигурата ѝ

14 март 2023 11 00

 „Не се вписвам в холивудската таблица с размери.“, каза тя

Снимка: БГНЕС

Приянка Чопра се появи на филмовия фестивал South by Southwest (SXSW). На събитието 39-годишната актриса се качи на сцената и повдигна важна тема – тази за бодишейминга.

„Казаха ми, че не отговарям на холивудската таблица с размери. Заболя ме. Избухнах в сълзи и споделих преживяванията си с моя съпруг и екипа ми. Наистина съм тъжна, че не се вписвам и че това е проблем“, каза тя.

Актрисата беше възмутена от факта, че изискванията за женско излъчване са твърде високи и понякога е невъзможно да бъдат изпълнени.

„Много съм благодарна на трамплина, който за мен беше участието и победата в конкурса за красота Мис Свят. Но наистина искам на 40 да спрат да ме съдят за това как изглеждам“, добави тя.

Индийската актриса е носителка на титлата Мис Свят през 2000 г. От 2018 г. е омъжена за Ник Джонас и двамата имат дъщеря, която се казва Малти Мари.

Момиченцето се появи чрез сурогатна майка. Пред британския Vogue актрисата разказа за трудностите, които е преживяла и за избора да стигнат до сурогатна майка. Звездата не скрива, че е получила доста критики в този момент, но също така споделя, че има сили да им се опълчи.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари