IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър заяви любовта си към своята съпруга Хейли

14 март 2023 10 40

На фона на нейната вражда с бившата му приятелка Селена Гомес

Getty Images

Getty Images

Джъстин Бийбър категорично заяви любовта си към своята съпруга Хейли Бийбър, като сподели поредица от нежни снимки, направени през последната им почивка. На сладките кадри се вижда как съпрузите се гушкат на борда на лодка, облечени в бански костюми.

От кадрите също така става ясно, че 29-годишният Джъстин сияе от щастие, когато е в компанията на своята стройна съпруга, а на една от снимките Джъстин и Хейли спят прегърнати, като той е наметнал кърпа върху лицето си, докато 26-годишният модел е облечен в неоново зелени бански и оранжева шапка.

„Обичам те, бейби“, е написал канадският поп певец до снимките, публикувани в неговия Instagram профил. Всичко това се случва на фона на отново разгорялата се вражда между мисис Бийбър и бившата половинка на Джъстин – поп звездата Селена Гомес.

Миналата седмица Хейли беше обвинена, че се подиграва нарочно на Гомес онлайн като най-вече се прицелва във факта, че певицата е качила малко повече килограми в последно време, което пък се дължи на медикаментозното ѝ лечение от лупус.

Самият Джъстин също беше обвинен, че хвърля сянка върху Селена, но той така и не отговори на обвиненията. Колкото до Гомес, тя обърна внимание на драмата, когато използва TikTok миналата неделя, за да призове хората да „бъдат по-мили“, настоявайки, че „мисли само добро за всички“.

Миналия уикенд певецът организира парти за своя 29-и рожден ден, като празнува в компанията на най-близките си хора, а Селена не беше сред поканените. На всичкото отгоре Джъстин дари гостите си със сребърни сувенири, на които бяха гравирани думите: „Толкова съм благодарен, че не получих това, което си мислех, че искам.“.

Въпреки че Джъстин не разкри значението зад думите върху подаръка, феновете бързо предположиха, че това е насочено срещу бившата му приятелка и нарекоха певеца „дребнав“.

Селена и Джъстин бяха заедно в продължение на осем години, като ту се разделяха, ту се събираха. Те скъсаха окончателно през 2018 г., а два месеца по-късно той предложи брак на Хейли, с която излизаше от само един месец, макар двамата да се познаваха от 2015 г.

Феновете отдавна настройват Хейли и Селена една срещу друга, но е факт, че мисис Бийбър наистина от време на време се заяжда индиректно с поп звездата, като наскоро дори се подигра с нейната приятелка Тейлър Суифт. Многобройните почитатели на Гомес обаче не останаха безразлични и започнаха да наричат Хейли „зло момиче“ като само за един ден тя загуби близо един милион последователи в Instagram.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари