IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм коментира странното си интервю с Хю Грант

15 март 2023 17 40

Двамата определено не бяха на една вълна преди Оскарите

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ашли Греъм решава да остави настрана лошите моменти в живота си и да се фокусира върху позитивните, особено когато става въпрос за присъствието ѝ на тазгодишните награди „Оскар“.

Моделката беше един от интервюиращите на червения килим, срещайки се с множество звезди, които разпитваше за дрехите, емоциите и какво очакват от церемонията. Един от гостите ѝ беше Хю Грант, който обаче очевидно не беше с чак толкова приповдигнато настроение като останалите и отговорите му бяха меко казано остри. Накрая дори се видя как той извърта очи, сякаш в израз на раздразнение, когато Греъм най-накрая казва, че интервюто е приключило.

Феновете побързаха да изразят мнението си в социалните мрежи, нападайки Грант за поведението му и определяйки го като „непрофесионалист“ и „човек, който не знае как да се държи с една дама“. Много от тях посочиха, че актьорът е имал пълното право да откаже поканата на Академията и да пропусне церемонията, ако не е искал да бъде там.

Що се отнася до Греъм обаче, тя не смята, че трябва да разисква проблема и да му придава толкова голяма важност. „Знаете ли какво? Майка ми е казвала, че трябва да убивам хората с доброта“, каза моделката пред TMZ. Тя нямаше какво да допълни, нито пък спомена името на Грант в отговорите си, но бе категорична, че си е прекарала чудесно в Лос Анджелис, но сега има нужда от почивка.

@jessthereporter Replying to @jessmythoughts Ashley Graham responds to Hugh Grant interview #ashleygraham #hughgrant #oscars ♬ original sound - Jess Lucero❤️‍?☕️

Цялото интервю на Греъм с Грант продължи по-малко от две минути, но бързо се превърна в централна тема на Оскарите. Още по време на живото излъчване имаше зрители, които коментираха ситуацията и липсата на адекватни отговори от страна на актьора.

Хю Грант – най-големият грубиянин на Оскарите

Хю Грант обяви, че се е оженил за шведската си съпруга по любов

Хю Грант за коронавируса: Чувствах очите си три пъти по-големи

След като беше попитан например какво му е любимото нещо относно Оскарите, той отговори, че е „възхитен“, защото „цялото човечество е тук“. На въпроса кого ще подкрепя тази вечер, Грант бе категоричен, че няма любимци. Когато му беше зададен обичайният въпрос за събития на червения килим, а именно с какво е облечен, на кой дизайнер е облеклото му, Хю отговори по най-странния възможен начин.

„Само с костюма ми“, каза той на учудената Ашли Греъм. Тя се опита да оправи ситуацията, като се засмя и зададе последващ въпрос, карайки Грант да се замисли за името на дизайнера. Той обаче отказа да играе тази игра и заяви, че не помни името на шивача си.

Дори когато му бе зададен обичаен холивудски въпрос, актьорът отново не влезе в роля. Относно филма Glass Onion: A Knives Out Mystery и какво е било чувството да работи на снимачната площадка с Даниел Крейг, Кейт Хъдсън, Едуард Нортън, Джанел Моне и още много други звезди, Грант отговори още по-остро. „Е, аз почти не участвам в него. Виждам се само за три секунди“, каза той.

След всичко това Греъм реши, че е време да пусне отегчения актьор към залата, като все пак му благодари за отделеното време. Камерите обаче успяха да уловят и въртенето на очите, което Грант направи, след като микрофонът най-накрая беше премахнат от пред лицето му.

Един потребител в социалните мрежи най-добре описа интервюто, пишейки: „Интервюто на Ашли Греъм с Хю Грант е най-странното нещо по телевизията през 2023 година“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари