IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готов е списъкът с поканените на коронацията на Чарлз III

16 март 2023 10 50

Въпросът с присъствието на Меган Маркъл и принц Хари още е отворен

Снимка: БГНЕС

Разкриват се нови подробности около коронацията на Чарлз III, която ще се състои на 6 май 2023 г. Стана известен списъкът с поканените гости, в който фигурират много знакови фигури.

Разбира се, едни от главните лица на тържеството ще бъдат престолонаследникът принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Сестрата на Чарлз III, принцеса Ан, и братята му, принц Едуард и Андрю, са поканени на коронацията. Принцесите Юджийн и Беатрис също ще присъстват на празничното събитие.

Принц Джордж, най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън, ще играе „ключова роля“ в коронацията.

Кралският историк Хюго Викърс отбеляза: „Участието на Джордж осигурява правилната символика за бъдещето на монархията. Момчето определено ще запомни това ярко събитие до края на живота си.

Очаква се принцеса Шарлот и принц Луи да дойдат да подкрепят своя дядо на големия ден. Принц Албер от Монако и съпругата му Шарлийн потвърдиха пред People, че ще пристигнат също на 6 май.

Що се отнася до посещението на принц Хари и Меган Маркъл, за което се говори толкова много в пресата, въпросът остава открит. След публикуването на мемоарите си The Spare, херцогът на Съсекс говори за кралското семейство в интервю: „Много неща могат да се случат от време на време.

Но знаете ли, моята врата е винаги отворена. Топката е в тях. Има много за обсъждане и наистина се надявам да са готови да седнат и да говорят за това“.

Но децата на Хари и Меган – 3-годишният принц Арчи и принцеса Лилибет на година и половина не бяха поканени на коронацията. Според източника те все още са твърде млади, за да участват в подобно събитие.

В същото време Меган Маркъл реши да се върне към личния си блог – The Tig.

Преди актрисата да срещне принц Хари, тя не само се снима във филми, но и писа статии за своя блог The Tig. Вярно е, че след брака тя напусна блоговете, но сега възнамерява отново да се върне към любимия си бизнес.

Според The Mirror Меган Маркъл вече е получила официално разрешение да възстанови платформата. Сега тя отново ще пише за пътуванията си, ще публикува модни и козметични снимки и ще говори за семейния живот.

Някои експерти смятат, че херцогинята на Съсекс ще дава съвети за междуличностните отношения, ще споделя съвети с жени и ще публикува статии на лични теми. Някои специалисти се чудят дали ще пише и скандални статии за Бъкингамския дворец.

Очаква се страницата на Маркъл да бъде възстановена следващата седмица. Източници казват, че съпругата на принц Хари планира да се конкурира с блога Goop на Гуинет Полтроу.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари