IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опра Уинфри споделя мислите си относно присъствието на коронацията

17 март 2023 14 50

Водещата подкрепя решението на принц Хари и Меган Маркъл

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха с Опра Уинфри през март 2021 г. за подробното интервю, в което те споделиха лични подробности от живота си в Двореца след решението им да се оттеглят от кралските си роли.

Телевизионната икона се появи в CBS Mornings с дългогодишната си приятелка Гейл Кинг, която попита Опра за мнението ѝ относно присъствието на херцога и херцогинята на Съсекс на коронацията на крал Чарлз на 6 май.

Опра отговори: „Мисля, че те трябва да правят това, което смятат, че е най-добро за тях и за семейството им. Това е най-важното – всичко се свежда до: Какво смятате, че е най-доброто нещо за вас?“.

Уинфри, която беше гост на сватбата на двойката през май 2018 г. добави с усмивка: „Не са ме питали за мнението ми“.

Говорител на 41-годишната Меган и 38-годишния принц Хари каза пред The Sunday Times в изявление по-рано този месец: „Мога да потвърдя, че херцогът наскоро получи имейл кореспонденция от офиса на Негово Величество относно коронацията. Решение дали херцогът и херцогинята ще присъства, няма да бъде разкрито от нас в момента“.

Двойката се премести в родния щат на Меган, Калифорния, през 2020 г., след като се оттегли от кралските си роли. Все пак имената на принц Арчи и принцеса Лилибет са актуализирани на уебсайта на кралското семейство и двете деца вече имат официално титли „принц“ и „принцеса“.

Снимка

Снимка: БГНЕС

69-годишната Опра подкрепи решението на Меган и принц Хари да се оттеглят, като каза пред TMZ малко след изявлението, че ги подкрепя на 1000 процента, тъй като вярва, че те са мислили дълго време, преди да пуснат изявлението. По думите ѝ, дискусиите са продължили с месеци.

През март 2021 г. беше излъчено интервюто на Опра с двойката. В него Меган описва подробно как не е получавала подкрепа, когато е имала мисли за самонараняване и как техният син принц Арчи е бил ощетен от кралска титла и защита, в допълнение към споделянето, че е имало „притеснения и разговори за това колко тъмна може да е кожата му, когато се роди.“

Отношенията между херцозите на Съсекс и кралското семейство останаха обтегнати след публикуването на мемоарите на принц Хари през януари. В интервю с Том Брадби от ITV, свързано с книгата, Хари каза за коронацията: „Има много неща, които могат да се случат дотогава. Но, знаете ли, вратата винаги е отворена. Топката е в тяхното поле.“

Твърди се, че 74-годишният крал Чарлз е нетърпелив ситуацията да се „успокои“ навреме за церемонията по коронясването.

Източник, близък до кралското семейство, каза пред People: „Това е толкова важен повод за Чарлз и той би искал синът му да присъства на коронацията, за да стане свидетел на това събитие. Той би искал Хари да се върне в семейството“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари