IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Албер: 65 са новите 45

17 март 2023 14 40

Съпругът на принцеса Шарлийн със своеобразна равносметка за рождения ден

БГНЕС

БГНЕС

„65 са новите 45!“. Това споделя принц Албер, който преди броени дни имаше рожден ден. По повод своя празник в кралския двор, той сподели своеобразната си равносметка за живота пред списание People.

По думите на рожденика, за него числото 65 няма особено значение. Макар мнозина негови връстници да забавят темпото, той не смята да го прави.

„Наистина е важно само това, че виждам приятели, които са на същата възраст, да се пенсионират сега. Не мога да направя това“, казва Албер II.

„Искам да кажа, че 65 са важни, но всъщност не са. Предпочитам кръглите числа, така че 60 бяха важни и 70 ще бъдат. И се надявам, че ще стигна до 80, 90 и отвъд. В шестдесет и пет има известен резонанс, предполагам, но за мен това е просто още един рожден ден. Не е крайъгълен камък“, категоричен е съпругът на принцеса Шарлийн.

С усмивка на уста Албер Втори посочва, че винаги е казвал, че 60-те са новите 40. А днес може да каже, че неговите 65 години са новите 45. Или казано по-просто – той се чувства по-млад и духовит за възрастта си.

Децата „отвлекли“ принца за рождения ден

Принцът на Монако посочва пред изданието, че за рождения ден е планувал само скромен обяд със семейството. След него обаче, по идея на близнаците Габриела и Жак, той и съпругата му са отишли на театър.

„Казаха ми да бъда на разположение за отвличане. В 5:30. Тайна е. Децата искат да ме отвлекат“, разкрива той в интервюто, проведено малко преди неговия 65-и рожден ден.

По случай празника, на следващия ден цялото семейство е присъствало на концерт за Деня на свети Патрик. Той се е състоял в Ирландската библиотека на принцеса Грейс в Монако. После принц Албер се отправил към Ирландия, за да присъства на откриването на статуя на неговата майка в графство Майо.

Принцеса Шарлийн и близнаците – най-голямото постижение за управлението му

На въпрос кое е най-голямото нещо, което е свършил за 18 години управление, принцът казва усмихвайки се:

„Искате да кажете освен жена ми и децата ми? Защото те са“.

По думите на Албер Втори, неговите деца му дават енергия. С тях той винаги е нащрек, особено благодарение на близначката Габриела, която винаги може да изненада него и принцеса Шарлийн с някоя беля.

принцът на

БГНЕС

„Тя все още има онзи малък палав блясък в очите си. Тя има своя собствена малка индивидуалност и понякога прави неща, които са, нали знаете – ще се опита да използва брат си и да го вкара в беда...“, обяснява още той за своите наследници.

За рождения ден на Шарлийн – принц Албер се разболя от ковид

Принц Албер е горд с принцеса Шарлийн за победата ѝ в най-трудната година

Тема номер едно в Монако: Принц Албер, неговите извънбрачни деца и кои са те?

Принцът изтъква, че все пак синът му е започнал да се противопоставя на сестра си. От друга страна, когато са заедно на официални събития, той е по-отпуснат, докато Габриела се притеснява повече на публично място. „Фактът, че отново имат нормални училищни дейности, училищни спортове, не са в малката училищна стая на двореца и общуват с много други деца, им върна много увереност. Характерът се развива в различни ситуации и различните преживявания извеждат различни качества в тях“, добавя кралската особа.

Въпреки че има свой профил в Instagram и можеше да честити рождения ден на Албер II, принцесата на Монако не го направи. Нейната последна публикация там е от края на 2022 – по случай рождения ден на близнаците.

Албер Втори иска да научи децата си да обичат природата

принц Албер,

БГНЕС

Пред списание People рожденикът разкрива, че като защитник на околната среда, иска да научи и възпитава своите наследници да обичат и опазват природата.

„Вярвам, че тази връзка с природата е първата важна стъпка – и те са я постигнали, защото са прекарали много време в имота на Roc Agel, а след това сме били на различни разходки с лодка, така че те разбират естествения свят, както сухоземния, така и морския живот“, обяснява Албер.

Принцът на Монако разкрива още, че неслучайно води близнаците на различни събития с екологична насоченост – за да се научат от малки, че трябва да не изхвърлят боклука си на открито и да опазват природата.

принцеса Габриела,

БГНЕС

„С малки стъпки вие предавате идеи не само за грижа за околната среда, но и за гарантиране, че нямате прекалено голямо въздействие върху нея“, допълва той, говорейки за примера, който всеки родител трябва да дава на децата си.

За още новини от света на кралските семейства последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари