IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения ден на Шарлийн – принц Албер се разболя от ковид

26 януари 2023 08 40

Това потвърдиха от кралския дворец на Монако

БГНЕС

БГНЕС

Албер Втори е дал положителна проба за ковид 19 в навечерието на рождения ден на принцеса Шарлийн. Това потвърдиха от кралския дворец на Монако. Според официалното съобщение, той ще си работи от вкъщи.

64-годишният принц няма симптоми и се чувства добре, поради което ще продължава да изпълнява част от задълженията си от своя дом.

Албер Втори кара коронавирус за трети път, пишат медии в Монако. Няма информация обаче дали неговата съпруга или децата са били тествани и какви са техните резултати. Едно е ясно – той със сигурност е изолиран от тях в отделно помещение.

Принцеса Шарлийн става на 45 години

принцеса Шарлийн

БГНЕС

На 25 януари принцесата на Монако има рожден ден. Тя навърши 45 години и се очакваше да събере близки в двореца, ала това няма как да се случи заради здравословното състояние на нейния съпруг.

Миналата седмица принцът заведе близнаците на Международния цирков фестивал в Монте Карло. Там с тях не бе принцеса Шарлийн, което накара мнозина да смятат, че тя може да е боледувала преди мъжа си.

Принцеса Шарлийн и принц Албер заедно изпратиха архиепископа, който ги ожени

Принц Албер е горд с принцеса Шарлийн за победата ѝ в най-трудната година

Изящество в бяло – принцеса Шарлийн на Националния ден на Монако

принцесата на

БГНЕС

Албер Втори бе първият държавен глава, който се зарази с коронавирус в началото на пандемията през март 2020 г. През април 2022-а той даде втора положителна проба.

След като се възстанови, принцът и неговата съпруга ще присъстват на коронацията на Чарлз Трети през май.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари