IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изящество в бяло – принцеса Шарлийн на Националния ден на Монако

22 ноември 2022 08 30

Нейните близнаци също вдъхновяват със своята визия

БГНЕС

БГНЕС

Изящна визия в бяло избра принцеса Шарлийн за появата си на тържествата по случай Националния ден на Монако. Тя и съпругът ѝ принц Албер II, както и останалите членове на кралския двор, се събраха за първи път от 3 години насам, за да отбележат празника.

Принцесата на Монако се появи пред княжеския дворец заедно с мъжа си и близнаците. Преди това всички те помахаха от балкона на събралото се множество.

Слизайки по стълбите, Шарлийн демонстрира елегантното си ултрадълго палто тип пелерина. Според модни експерти, то е на марката Akris. Под него тя носи панталон с широки крачоли и черно поло.

принцеса Шарлийн,

БГНЕС

Обувки на висок ток, шапка с широка периферия на британския дизайнер Стивън Джоунс и перлени обеци, допълват специалната визия на принцесата на Монако.

Принц Албер и неговата съпруга присъстваха на литургия в катедралата на Монако. След това се качиха в автомобила си, за да изпълнят традиционната си обиколка из града и да поздравят хората.

За училище – близнаците на принцеса Шарлийн с нови прически

Принцеса Габриела – умалено копие на Шарлийн

принцеса Шарлийн,

На снимките от националния ден на Монако се вижда, че не само Шарлийн впечатлява със своето облекло в бяло. До нея нейното умалено копие е със страхотно червено палто с черни копчета.

Момиченцето и нейният брат близнак крачат гордо до родителите си.

Тема номер едно в Монако: Принц Албер, неговите извънбрачни деца и кои са те?

Лятна жълта рокля – в гардероба на принцеса Шарлийн

Принц Албер и принцеса Шарлийн споделиха трогателна великденска снимка

Подобно на своята майка, принцеса Габриела е със елегантно палто, което е комбинирано с черна шапка, наклонена на една страна. Братчето ѝ – принц Жак, пък е с традиционна монакска униформа.

В своя профил в Instagram Шарлийн не пропусна да покаже децата, публикувайки тяхна обща снимка, направена преди тържествата.

По-късно към близнаците са се присъединили техните братовчеди – Кая-Роуз и Индия.

„Честит Национален празник“, написа принцеса Шарлийн, която за галавечерята по случай 19 ноември, облече дълга рокля в син цвят. Тя бе съчетана с костюма на принц Албер.

За още новини от кралския двор на Монако последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари