IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тема номер едно в Монако: Принц Албер, неговите извънбрачни деца и кои са те?

15 ноември 2022 16 30

Той поддържа връзка с тях, но не желае да ги показва

БГНЕС

БГНЕС

Принц Албер скандализира всички преди около 10 месеца, събирайки четирите си деца на едно място. Съпругът на принцеса Шарлийн заведе близнаците при доведените си брат и сестра. Тогава най-голямата му наследница сподели снимка от срещата им в социалните мрежи. Но малко след това тя изчезна, след като самата Джазмин Грималди разчисти профила си в Instagram. Според запознати, това да махне някои неща от него е именно заради нейния известен баща.

Преди повече от седмица Албер II отново се е срещнал с двете си по-големи деца. Тримата се видели на кафе в Ню Йорк. Този път тяхна обща снимка се появи само в историята на Джазмин в Instagram. На нея виждаме и извънбрачния син на наследника на Грейс Кели – Александър Грималди. По-интересен е фактът, че кадърът е направен от неговата майка – стюардесата Никол Кост.

Според близки до кралския двор на Монако, след като принцеса Шарлийн се завърна от Южна Африка, където се лекува с месеци, принц Албер желае да подобри връзката си с нея. И не иска нищо да му помрачава семейното щастие. Ето защо, дори и да се вижда с извънбрачните си деца, той не иска да дава особена гласност на това.

Преди да започне връзка с Шарлийн, наследникът на кралския двор се смяташе за плейбой, около когото има множество интриги. Бракът му с нея сякаш е повратна точка. Чрез него той се надява да избяга от злата прокоба, тегнеща над семейството му близо седем века. Но се въвлича в скандали и интриги, от които трудно може да избяга. Особено след като папараците го следват навсякъде.

Кога принц Албер разбира за първото си извънбрачно дете?

През 2005 г. личният живот на принц Албер става тема номер едно в жълтите издания. Едно от френските списания публикува подробен материал за него – на цели 10 страници. Тогава принцът е ерген, но никой не подозира, че е имал връзка със стюардеса, която ражда тайно от него. Оказва се, че бебето е проплакало още в края на 2002 г. След като медиите гръмват, всички в Монако научават, че майката е Никол Косте от Того, с която монакският принц се запознал през 1997 г. Тя толкова го впечатлява по време на полет от Ница до Париж, че той поискал да намерят телефона ѝ.

Албер II все пак припознава сина си, но не и по линията на наследяване на трона. Според поправка от 2002 г. в Конституцията на Монако, всички извънбрачни деца в семейството нямат право да носят титли, нито да получат наследство. Поправката бива направена най-вероятно по причина, че една от сестрите на принца – Стефани, има три деца от различни мъже сред които бодигард, цирков акробат и дресьор на слонове.

За училище – близнаците на принцеса Шарлийн с нови прически

Принц Албер и принцеса Шарлийн споделиха трогателна великденска снимка

Лятна жълта рокля – в гардероба на принцеса Шарлийн

Драмата с наследниците на принц Албер не свършва дотук

Само година след като настоящият съпруг на принцеса Шарлийн потвърждава, че има син, друга жена му търси сметка. Става дума за Тамара Ротоло – бивша сервитьорка от Калифорния. Тогава тя настоява, че дъщеря й Джазмин е резултат от нейната кратка забежка с Албер II през 1991 г. Двамата се срещат по време на почивка във Франция.

Американката дълго време не може да влезе в диалог с бащата на детето си, нито да получи издръжка за него. Но когато момичето е на 14, научава, че тя е призната за наследница на принца на Монако. Днес Джазмин Грейс работи като актриса и певица и вече е в по-добри взаимоотношения с баща си, който ѝ дава фамилията Грималди. Той най-вероятно е знаел за нея още след раждането, но отказвал да я види, нито искал да общува с нейната майка.

„Един ден Албер ми каза: „О, ако слушах всички твърдения, щях да имам повече деца от всеки друг на света“, разказва Стефан Берн. Известният френски телевизионен водещ е близък приятел с принца от 1989 г. Той често се шегува с него, коментирайки, че все пак е твърде стар, за да бъде негов син.

Коя е Шарлийн Линет Уитсток – от плуването до кралския двор на Монако

Дългоочакван момент: Принцеса Шарлийн с първа публична изява

Принцеса Шарлийн наруши мълчанието заради близнаците си

Бащата на принцеса Шарлийн: Тя е силна и ще се справи с проблемите

Близнаците Жак и Габриела – официалните наследници на принца и принцесата на Монако

Принцеса Шарлийн,

БГНЕС

През 2011 г. принц Албер се жени за Шарлийн Линет Уитсток. Тя е с 20 години по-млада от него, но това не е пречка за сватбата им, струваща близо 55 милиона долара. За съжаление, въпреки толкова много години, медиите продължават да пишат, че двамата не са щастливи. И неслучайно я наричат с прозвището Тъжната принцеса.

През 2014 г., принцесата на Монако ражда близнаци – Габриела и Жак, като с това слага край на всички опасения за извънбрачните наследници на своя съпруг.

Предполага се, че бившата плувкиня не е знаела за забежките на сина на актрисата Грейс Кели. По-скоро научила за тях в навечерието на сватбата, когато френското списание L’Express публикува твърдения, че принц Албер има още едно дете. Тогава дори се заговори, че тя се опитала да избяга от княжеството, като за целта използвала пътуването си до Париж за булчинска рокля.

След като принцът отседнал в отделен хотел от съпругата си за техния меден месец, злите езици говорят, че и до днес двамата не спят в едно легло и онова, което ги държи заедно са единствено близнаците им.

Принцеса Шарлийн,

БГНЕС

Близо 10 месеца принцеса Шарлийн прекара в Южна Африка, където лекуваше сериозна инфекция на синусите. В наши дни тя отново е до мъжа и децата в Монако, като продължава да изпълнява официалните си задължения. Ала според френското издание Voici, зад това стои едно тайно споразумение, което задължава Албер II да плаща над 12 милиона евро на година. В замяна тя трябва да се държи така, сякаш всичко между тях е наред.

Още новини за кралското семейство на Монако, звезди и лайфстайл ще откриете в Instagram профила на Tialoto и на страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари