IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн за възстановяването си: Семейството е моята опора

16 декември 2022 10 40

Споделя, че вече се чувства много по-добре

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принцеса Шарлийн от Монако смята, че семейството ѝ е най-голямата опора в последните години, когато преминава през трудни здравословни проблеми.

Преди няколко дни тя отбеляза десетата годишнина от създаването на фондацията си, говорейки открито за здравето, децата и бъдещата им роля в кралството. Настанена в семейна стая в двореца, на фона на черно-бял холивудски портрет от принцеса Грейс Кели и рамкирана коледна снимка на 8-годишните ѝ близнаци Жак и Габриела, Шарлийн сподели за здравословните си проблеми, които я държаха далеч от публичното пространство през последната година.

„Първо искам да кажа, че се чувствам много по-добре днес, отколкото през последните години. Не изпитвам толкова болка и имам повече енергия“, казва тя в интервю пред Monaco Matin. Допълва, че продължава с възстановяването си и опита да възвърне баланса, който преди е имала. „Ще отнеме време, но съм щастлива. Семейството и хората, които обичам, са моята опора. Тръгвам към бъдещето стъпка по стъпка, ден след ден“.

Говорейки за бъдещите кралски роли на децата си, принцесата обяснява, че двамата все още учат какво точно трябва да правят, но знаят, че са родени със задължения и отговорности. Тя и съпругът ѝ – принц Албер – всеки път им обясняват какво трябва да правят на официалното събитие, към което са тръгнали, за какво е организирано то и каква е церемонията.

Шарлийн допълва, че цялото семейство се наслаждава на тези моменти заедно, но Жак и Габриела все още имат какво да научат. „Те са малки, затова засега само наблюдават, попиват и учат това, което съвсем скоро ще трябва да правят“, казва още принцесата. По думите ѝ, ролите на близнаците ще нарастват по естествен начин и няма нужда да се прибързва с нещата.

Споменавайки като пример скорошните изяви на децата, включително Националния празник през ноември, първото голямо семейно събиране от три години насам, принцесата подчерта значението му. „Нашите деца бяха много ентусиазирани да участват в този Национален празник и бяхме много горди да видим тяхната зрялост“, казва тя пред Monaco Matin. Категорична е, че семейството е най-важното нещо не само за нея, но и за принц Албер.

Тази година Жак беше облечен в същата униформа като баща си, а Габриела носеше монакски медал, показвайки готовността им да поемат ролите си на принц и принцеса съвсем скоро. По думите на Шарлийн, близнаците ѝ имат специална връзка помежду си, която само те си разбират. Шегува се, че това ги прави съучастници в пакостите, но също така е радостна, че Жак и Габриела не се съревновават помежду си.

Принцеса Шарлийн с първи думи след хоспитализацията: Все още съм крехка

Дългоочакван момент: Принцеса Шарлийн с първа публична изява

Принц Албер и принцеса Шарлийн споделиха трогателна великденска снимка

„Те се обичат и се защитават един друг“, казва Шарлийн. Засега не е ясно точно къде принцесата ще прекара коледните празници, като миналата година беше далеч от семейството си. По това време тя постъпи в клиника, за да лекува изтощението и напрежението, което изпитваше.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари