IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл споделя своя рецепта за торта в готварска книга

20 март 2023 08 40

Тя има благотворителна насоченост

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл споделя рецептата за своята любима лимонова торта. Тя ще бъде включена в предстояща готварска книга. Бившата актриса, която бе писала за сладкото изкушение в блога си, прави жеста с благотворителна цел.

През март 2021 г. съпругата на принц Хари откъсва лимони от собствената си градина, за да приготви лакомството за Световната централна кухня.

В официална публикация на сайта на фондация Archewell, Меган разкрива, че е допринесла за книгата, която ще излезе по-късно тази година, споделяйки подробно как прави лимоновата торта.

Какво още трябва да знаем за книгата?

„Хранене на човечеството, хранене на надеждата“, е едно от заглавията на кулинарното четиво с участието на Маркъл. Според информацията на сайта на херцога и херцогинята на Съсекс, то е „завладяваща колекция от истории и рецепти от известни готвачи, местни готвачи и приятели на глобалната организация с нестопанска цел“.

Всички приходи от книгата ще отидат за благотворителна цел – да подкрепят усилията на Световната централна кухня за реагиране при извънредни ситуации.

Със споделянето на рецептата много от феновете на бившата актриса се надяват тя да възобнови страницата си The Tig, където преди да стане кралска особа споделяше доста за храната, която обича да приготвя у дома.

Меган Маркъл

БГНЕС

Меган не за първи път помага на организацията

Както стана ясно, още преди няколко години съпругата на Хари приготви своя десерт и го праща за клиентите на организацията. Към него имаше писмо със специално послание.

Меган Маркъл със съвети за самотници в Деня на влюбените

За 8 март – Меган Маркъл с благотворителна акция за майки и деца

Кралски експерт: Меган Маркъл била разочарована от състоянието на Хари

„Понякога пренебрегваме това колко е важно да изразим благодарност и да покажем признателност... Може би сега повече от всякога осъзнаваме, че фундаменталните човешки моменти, като например да се насладим на ядене заедно, ни засищат с нещо повече от храна (дори тази храна да е вкусна!)“, обяснява тя.

Припомняме, че организацията с нестопанска цел бе първото от благотворителните партньорства на Archewell, малко след като Меган и Хари го създадоха. През декември 2020 г. те обявиха и второто.

През 2021-а въпросната структура откри свой център в Доминикана, изграден със средства, набрани от фондацията на известната двойка.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари