IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън със специална семейна снимка в чест на Деня на майката

20 март 2023 12 30

Принцесата на Уелс и трите ѝ пораснали деца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън определено има за какво да бъде благодарна на Деня на майката!

В чест на ежегодния празник, който във Великобритания тази година се падна на 19 март, принцесата на Уелс сподели снимка с трите си деца. Денят на майката на Острова се празнува всяка година на различна дата, защото се отбелязва в неделята три седмици преди Великден. Така, в зависимост от лунния календар, празникът се променя всяка година.

„Честит Ден на майката от нашето семейство към вашето“, написа Кейт под снимката в социалните мрежи. Невижданият досега семеен кадър включва принцесата на Уелс, седнала на дърво и заобиколена от трите си деца – Луи, Джордж и Шарлот. Снимката е направена от фотографа Мат Портеоус и е на същото място, на което е коледната картичка на кралското семейство за 2022 година.

Кейт носи бяла дантелена риза, сини дънки и бели маратонки. 9-годишният принц Джордж е облечен със синя поло тениска и бели панталони, а 4-годишният му брат принц Луи следва примера му и носи черно-бяла раирана поло тениска с дънкови панталонки и черни маратонки. Принцеса Шарлот пък е в изцяло пролетно настроение, обличайки дънкова рокля и черни пантофки. На втората снимка Мидълтън държи принц Луи в ръцете си и му се усмихва широко.

Мястото на специалната фотосесия не е случайно избрано. Вместо да избере Бъкингамския дворец за подобно събитие, Кейт залага на извънградската си къща в Норфолк, защото там се чувства най-много у дома. Именно в Анмер Хол беше заснета и коледната картичка на семейството миналата година. По думите на кралски източник, Мидълтън винаги е искала да живее извън големия град и е много щастлива, че семейството ѝ напусна Лондон.

„Те са нормално, заето семейство с деца, които тичат наоколо и бутат разни неща. Няма наследници на трона или величия“, казва близък до семейството.

Тазгодишният Ден на майката в кралското семейство се празнува на фона на продължаващите приготовления за коронацията на крал Чарлз, която е насрочена за 6 май. Според вестник Times, принцовете Луи и Джордж, както и принцеса Шарлот ще бъдат част от церемонията, като ще се возят в каретата, напускаща Уестминстърското абатство в края на коронацията.

Кейт Мидълтън разкри как Луи излива енергията си

Кейт Мидълтън присъства на мач на сина си Джордж

Въпреки че има множество спекулации за това, че принц Джордж ще бъде деен участник в цялата процедура, тъй като вече е втори наследник за трона след баща си Уилям, няма потвърждение от двореца. Засега не се знае точно какво ще правят децата на коронацията и дали единствената им задача няма да е да махат от каретата, движеща се през насъбралата се тълпа.

Според списание People пък, принц Уилям и Кейт все още обмислят дали децата им да бъдат поставени под такова напрежение и наблюдение от страна на обществеността. Докладът на Times се базира на репетиционни документи.

Принц Джордж и принцеса Шарлот, която ще навърши 8 години няколко дни преди коронацията, имат опит в подобни официални кралски събития. Те присъстваха на погребението на кралица Елизабет II през септември, като това бе прецедент в историята на семейството. Принц Луи обаче беше оставен вкъщи.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари