IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес е новата кралица на Instagram

20 март 2023 15 00

Изпълнителката вече е с 400 милиона последователи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес иска да прегърне всеки един от феновете си след постигането на важен успех.

Актрисата и изпълнителка се превърна в първата жена, която достига до 400 милиона последователи в Instagram, задминавайки Кайли Дженър на върха. Това е вторият път, в който Гомес се превръща в най-следваната жена в социалната мрежа, правейки го през 2019 година, след което беше задмината от Ариана Гранде.

След като си върна господството, Селена отпразнува рекорда с публикуване на няколко снимки от времето, когато обикаляше света и се срещаше с феновете си. На един от кадрите можем да я видим как прегръща две малки момичета, а на друг тя се е качила върху гърба на свой фен. Другите снимки показват Селена в прегръдките на своите почитатели, на сцената по време на концерт и позирайки пред ограждения, зад които са застанали хиляди нейни последователи.

„Иска ми се да прегърна всеки един от вас 400-те милиона“, написа Гомес под колекцията от снимки. Тя веднага получи множество поздравления от последователите си, като част от тях посочиха, че числото в Instagram вече показва 401 милиона.

Въпреки че последователите на изпълнителката се увеличават с всеки изминал ден, тя все пак остава на трето място по най-следвана личност в Instagram. Пред нея са Лионел Меси с 442, а на първо място остава Кристиано Роналдо с впечатляващите 562 милиона души.

Интересното е, че постижението на Селена идва на фона на почивката ѝ от социални мрежи. Наскоро тя каза пред Vanity Fair, че няма Instagram на телефона си, а всички публикации в профила се правят от екипа ѝ. Обяснява, че напускането ѝ на социалната мрежа е било предизвикано от специфични и обидни коментари, причинявайки ѝ безпокойство и депресия.

Въпреки отказването си, Селена отбелязва, че има прекрасни неща в социалните мрежи, като свързването с феновете и разбирането на техните истории. Обяснява, че в момента екипът ѝ се грижи до нея да достигат само положителни неща, като коментарите и реакциите на публикации в профила ѝ се филтрират и чак тогава ѝ се показват.

Селена Гомес отново напуска социалните мрежи

Селена Гомес за напълняването си: Не съм модел, никога няма да бъда

Селена Гомес отговори на критиките за треперещите ѝ ръце

Наскоро обаче Гомес реши да наруши почивката си, за да може да подкрепи една от най-близките си приятелки – Майли Сайръс. Наскоро русокосата изпълнителка пусна своя нов албум Endless Summer Vacation, който бе специално изпратен до Селена, а тя не пропусна възможността да се похвали с подаръка си пред милионите си фенове.

В историите ѝ в Instagram се появиха снимки, на които Гомес държи подаръчната опаковка в ръце, а върху нея е изписано името на албума на Сайръс. Вторият кадър е по-близък план на това, което се съдържа в опаковката – козметични продукти от колаборацията между Майли и компанията Dolce Glow. Те идват заедно с грамофонната плоча на новия албум. „Кралицата ми изпрати подаръци“, написа Гомес към снимките.

Това е вторият път, в който 30-годишната звезда изразява подкрепа към дългогодишната си приятелка. Наскоро Селена публикува снимки без грим, под които написа едно от заглавията в албума на Майли – Violet Chemistry – като дори отбеляза изпълнителката. Звездата от „Хана Монтана“ побърза да върне жеста и коментира публикацията със сърце.

Феновете веднага побързаха да попитат за обща песен между двете, но засега няма индикации, че те са се запътили към едно и също звукозаписно студио.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари