IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес за напълняването си: Не съм модел, никога няма да бъда

23 февруари 2023 08 30

Допълнителните килограми са причинени от лекарството срещу лупус

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес реши да сложи край на слуховете за напълняването си, разкривайки че причината за наддаването на килограми е лекарство, което приема за борба с лупуса си.

В скорошен клип, направен от излъчване на живо в TikTok и след това публикуван в социалните мрежи, 30-годишната изпълнителка и актриса казва на своите фенове, че приемът на лекарството причинява напълняване, а спирането му ще бъде причина за отслабването ѝ. Но за момента Селена няма как да се откаже от лекарството, защото така би рискувала здравето си.

Гомес обяснява, че медикаментът причинява задържане на вода и това е напълно нормално явление. Когато не приема лекарството, това водно тегло изчезва и тя отново влиза в предишната си форма. Казва, че споделя повече детайли за състоянието си, защото иска да вдъхне кураж на всеки, който се срамува от себе си и да му покаже, че всъщност обществото не трябва да определя самооценката ти, защото никой не знае през какво наистина преминаваш.

„Искам хората да знаят, че са красиви и прекрасни. Да, имаме дни, в които се чувстваме ужасно, но предпочитам да съм здрава и да се грижа за себе си. Лекарствата ми са важни и смятам, че ми помагат“, категорична бе Гомес.

Малко по-напред в излъчването си на живо Селена сподели повече за начина, по който приема себе си и тялото си. „Не съм модел, никога няма да бъда. Смятам, че те са прекрасни хора, но просто това не съм аз“, допълни звездата. Тя благодари на всички фенове, които я подкрепят и разбират. А на всеки, който е дошъл да я критикува, Селена каза сбогом и заяви, че не разбира критиките и обидите към нечие тегло или друга част от външния вид.

@selenagomez

I tried but don’t think the full face is for me unless I need to try to fit in and go to those fancy pants events I guess ??‍♀️

♬ Chill Lofi HipHop 3-minute - 35ba76b046c242d08eb979242b6aa72b.png

През 2015 година стана ясно, че Селена е болна от лупус. Оттогава тя говори откровено за състоянието си, като често насочва вниманието на обществото към критиците и хората, които я обиждат заради формата на тялото. Миналата година публикува клип в TikTok, където споделя мнението си относно диетите и отговори на всеки, който има негативно мислене към тялото ѝ.

„Опитвах се да бъда слаба, но изядох четири такота, три яйчени рулца, лучени кръгчета и пилешки сандвич. Но честно казано, не ми пука за теглото ми, защото хората винаги ще намерят за какво да ме критикуват“, каза изпълнителката. Тя допълни, че е перфектна такава, каквато е и изводът от историята е да не позволяваш на обществото да определя самооценката ти.

Преди няколко дни пък Селена отново влезе в полезрението на феновете, но този път с добрите си думи за Бела Хадид, с която преди имаха леки неразбирателства заради The Weeknd. Двете дами се редуваха в сърцето на музиканта, като в крайна сметка сега нито една от тях не е с него.

@selenablog she‘s WAY prettier than bella though ? #foryou #selenagomez #fy #viral #bellahadid ♬ original sound - all about celebrities

Във видео, публикувано в TikTok и Instagram, Гомес се възхищава на красотата на Бела Хадид, използвайки популярно аудио. На клипа изпълнителката повтаря думите „Така че името ми, моето име е Бела Хадид“ на фона на мотивираща музика. Гомес се справя много добре с липсинкването и впечатли феновете си. Към самото видео пък беше прикрепено и изречение, което гласеше: „Искаше ми се да бях красива като Бела Хадид“.

На следващия клип Гомес премахва филтрите и аудиото, като вече говори със собствения си глас. „Вместо това, това съм аз. Случайно ламинирах веждите си твърде много... името ми е Селена Гомес. Виждате ли? Дори не звучи секси“, казва тя.

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

Цветен маникюр за зимата – Селена Гомес със свежа идея

Последната публикация беше снимка на Бела Хадид от фотосесията ѝ за Vogue миналата година, върху която Селена написа, че това е любимата ѝ жена.

@zucchinithoughts No they r both so sweet i know for a fact they would get along so well ?#fyp #greenscreen #selenagomez #bellahadid #haileybieber #gigihadid #theweeknd ♬ earned it - EX7STENCE™

Милите думи на Гомес към Хадид идват години, след като двете дами създадоха слухове за напрежение помежду си. Те постоянно се следваха и отследваха в социалните мрежи заради връзката на Селена с The Weeknd, който преди това излизаше с Бела.

Слуховете и коментарите от двата лагера с фенове станаха толкова непоносими, че Гомес трябваше да се включва в драмата. Тя се извини за всяка неприятност, която неволно може да е причинила на Хадид, като помоли своите почитатели да оставят модела намира. „НЕ. Не трябваше да говоря, без да знам истината. Съжалявам. Моля ви, не бъдете жестоки. Тя е прекрасен човек и всичко това беше едно недоразумение“, написа изпълнителката.

Бела Хадид все още не следва Селена в социалните мрежи, макар певицата да следва нея и сестра ѝ Джиджи Хадид.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари