IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес трогна последователите си със своя снимка от детството

10 март 2023 08 30

Звездата сподели важно съобщение към всички момичета по света

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

На 8 март целият свят празнува и почита жените. Героите на нашето време, които продължават живота, грижат се за него и правят всичко възможно, за да постигнат целите си, независимо от трудностите, ограниченията и дискриминацията в част от страните по света. Вдъхновяващи, красиви и елегантни, дамите по целия свят са пример за подражание, който трябва да следваме всеки ден.

За да почете световния ден на жената, Селена Гомес изпрати специално съобщение към всички момичета, опитвайки се да ги вдъхнови да вярват в себе си и да се поставят на първо място. Изпълнителката и актриса сподели своя снимка от детството, с която успя да трогне последователите си. Облечена с жълта тениска, с вързана на ниска опашка къдрава коса и усмихната до уши, малката Селена сякаш позира за училищния бележник. Наблюдателни фенове отбелязаха, че снимката най-вероятно е от снимачната площадка на „Барни и приятели“, където Селена прави холивудския си дебют.

Описанието под публикацията бе написано от 30-годишната Гомес и бе адресирано до по-малкото ѝ Аз, но всъщност се отнасяше за всички момичета. „Скъпо младо Аз, моля те, не се страхувай да поискаш помощ“, написа тя и поиска от феновете си да бъдат по-мили към себе си и да си напомнят, че заслужават най-доброто от този свят.

Това обаче не беше единствената бележка, която Селена изпрати на по-малкото си Аз. Тя сподели видео в профила на марката си Rare Beauty, където каза няколко вдъхновяващи думи относно красотата. „Нещо, което бих искала да кажа на младата си версия: Оценявай лицето и тялото, което имаш. Може да не изглеждат като на другите, но това си ти и бъди горда със себе си“, каза Гомес във видеото.

Клипът показва актрисата с естествен и минимален грим, съставен само от бляскави устни и малко очна линия, носейки черен потник и златни кръгли обеци.

Вдъхновяващите публикации на Гомес идват седмица, след като тя отново се отказа от социалните мрежи след стартиралата драма между нея, Хейли Бийбър и Кайли Дженър. Трите дами се озоваха в устите на феновете след появили се клипове на съпругата на Джъстин Бийбър, в които тя сякаш се подиграва на Селена и приятелката ѝ Тейлър Суифт. Малко по-късно бяха направени обвинения към Дженър за това, че тя се подиграва с веждите на Селена.

Кайли категорично отрече твърденията, като заяви, че дори не е виждала публикацията на Гомес, за която всъщност е обвинявана. Самата Селена се опита да потуши напрежението, включвайки се с коментар под видеото на Дженър. „Съгласна съм. Всичко това е ненужно. Аз съм фен на Кайли“, написа тя.

Във видео, споделено в TikTok, Гомес заяви пред феновете си, че за пореден път напуска социалните мрежи, защото целият този шум ѝ е дошъл в повече. „На 30 съм и съм твърде стара за това. Обичам ви всички и ще се видим съвсем скоро. Просто ще си почина от всичко“, каза изпълнителката.

Селена има сложна връзка със социалните мрежи. След като си взима почивка от тях няколко пъти през годините, през 2019-а разкрива, че дори вече няма приложението на Instagram на телефона си. Причината за изтриването са били негативните коментари под публикациите ѝ, които я докарали до депресивни състояния.

Селена Гомес спряла социалните мрежи заради Джъстин Бийбър

Селена Гомес отговори на критиките за треперещите ѝ ръце

Селена Гомес си припомни за трудната раздяла с Джъстин Бийбър

В интервю за Vanity Fair миналия месец Селена разкри, че има единствено TikTok на телефона си, защото това е приложението, което най-много харесва. По думите ѝ, всяка една публикация в останалите социални мрежи се прави от екипа ѝ, като дори в месеците, когато уж беше дейна в Instagram, е искала разрешение да публикува снимка или видео.

За момента не е ясно точно кога Селена ще се завърне в социалните мрежи, като Хейли и Джъстин Бийбър не коментират драмата. Моделката обаче започна да губи почва под краката си, като губи последователи и привърженици с всеки изминал ден.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Borislava1234 ( преди 1 година )
Смятам , че Хейли Бибър получава прекалено много хейт при положение ,че нищо не е направила.Това което Кайли качи в инстаграм уж за Селена Гомес ,за да и се подиграват ,не мисля ,че и двете са толкова глупави да качват такива неща за нея ,като знаят ,че ще получат много хейт от фенивете на на Селена Гомес.Според мен Джъстйн Бийбър ,ако найстина има някакво уважение към жена си , спопед мен трява най - малкото ,което може да направи е да качи един пост и да обясни каква е ситуацията.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
аделия ( преди 1 година )
Смятам, че Селена получава твърде много хейт напоследък, но след случката с Хейли и Кайли, все повече хора са на нейна страна - доказателство за това е, че Селена надмина Кайли по последователи в инстаграм, а Хейли губи все повече и повече. Време е хората да разберат, че не е ок да се държиш като малко дете и да се подиграваш на хората, както Хейлии Кайли направиха.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар