IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес отново напуска социалните мрежи

27 февруари 2023 09 00

Изпълнителката заяви, че е твърде стара за подобни неща

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес не издържа на критиките, сравненията и коментарите по неин адрес в социалните мрежи и отново реши да остави профила си в ръцете на друг човек.

По време на излъчване на живо в TikTok, което беше записано и разпространено в Instagram и Twitter, изпълнителката обяви, че отново напуска социалните мрежи и изтрива приложенията си. Решението бе направено, след като Гомес успя да изравни Кайли Дженър по най-много последователи в Instagram, достигайки до 400 милиона.

„Ще си направя втора почивка от социалните мрежи, защото нещата станаха леко глупави. На 30 съм и съм твърде стара за това. Но ви обичам страшно много и ще се видим по-късно от очакваното“, каза Селена. Тя допълни, че си взима почивка не само от социалните мрежи, но изцяло от публични събития, интервюта и фотосесии.

Освен че успя да влезе в медийните заглавия с множеството си последователи, изпълнителката привлече вниманието и с отговор към фен, коментиращ видео на Хейли Бийбър. Клипът, публикуван през януари и вече изтрит, показва съпругата на Джъстин да липсингва на известно аудио заедно с няколко приятелки, включително Кендъл Дженър.

„Не казвам, че го заслужава, но казвам, че Господ си знае работата“, повтарят трите момичета. Макар името на Гомес да не се споменава, феновете веднага заподозряха опит за създаване на война, нападайки Хейли за поведението ѝ. Така видеото бе свалено само няколко часа по-късно, като отговор от моделката все още няма.

Докато клипът вече не съществува официално в профила на Бийбър, той бе разпространен от други потребители и успя да привлече вниманието на Селена. Тя обаче реши да не се впуска в драмата и категорично отрече за напрежение между нея и Хейли. „Всичко е наред! Не позволявам на такива неща да ме съборят! Бъдете добри!“, написа изпълнителката.

@ellenacuario

That whole BALDWIN clan needs to go

♬ original sound - Your Funny Unni

В допълнение към всичко това, Гомес отговори на още едно видео с участието на г-жа Бийбър. Този път действията в него не бяха насочени към 30-годишната звезда, а към най-добрата ѝ приятелка Тейлър Суифт. По време на предаването Drop the Mic, където Хейли беше водеща, името на русата певица бе споменато и в същия момент моделката направи движение, имитиращо повръщане.

„Извинявам се, но най-добрата ми приятелка е и продължава да бъде най-добрата в тази игра“, написа Гомес в коментарите под видеото, което се разпространява от потребителите в TikTok.

@hai.lie.bald I seriously don’t know why this woman targets the most successful women.??‍♀️? #haileybieber #haileybaldwin #teamselena #haileybieberedit #rhodeskincare #Rhode #swifties #taylorswift ♬ Calm Down - Rema

Селена отдавна има сложна връзка със социалните мрежи. След като си взе няколко почивки от Instagram през последните години, през 2019 година разкри, че вече дори няма приложението на телефона си. Причината за изтриването са били негативните коментари, които е виждала под публикациите си, причиняващи ѝ депресия.

През януари тази година обаче певицата се върна победоносно и бързо достигна Кайли Дженър по брой последователи. След важния успех, Селена благодари на феновете и приятелите си, като заяви, че те нямат еквивалент в целия свят.

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

Селена Гомес си припомни за трудната раздяла с Джъстин Бийбър

Тя ѝ даде бъбрек, а Селена Гомес дори не я спомена: Скандал с документалния филм

В интервю за Vanity Fair този месец Гомес говори малко повече за връзката си със социалните мрежи през годините. Разкри, че приложението TikTok ѝ е любимо, защото в него няма толкова много омраза и повечето хора са там, за да се забавляват и да си почиват от ежедневието.

„Хората могат да ме наричат грозна или глупава, но това не ми пречи. Но имаше коментари, които бяха много детайлни. Пишеха се параграфи, които бяха изключително специфични и груби. Постоянно плачех. Имах постоянно безпокойство. Не можех да се справя. Беше загуба на времето ми“, казва Селена пред изданието.

Изпълнителката няма приложенията Facebook и Instagram на телефона си, като всички снимки и видеа, които са публикувани в профила ѝ там са дело на нейния екип. Също така тя пита екипа си за позволение относно всяко едно съдържание, което показва в TikTok, за да бъде сигурна, че няма отново да бъде подложена на нежелани критики и омразни коментари.

По-рано през месеца Селена изпрати съобщение към всички, които се съмняват в красотата си. То беше в отговор на критики относно тялото ѝ, като някои потребители дори се присмиваха на треперещите ѝ ръце. Треперенето, по думите на Гомес, е причинено от лекарството за лупус, което тя трябва да взима всеки ден, за да остане здрава.

„Искам хората да знаят, че са красиви и прекрасни. И, да, имаме дни, в които се чувстваме ужасно, но предпочитам да бъда здрава и да се грижа за себе си. Лекарствата ми са важни и ми помагат. Така че, да, не съм модел и никога няма да бъда“, каза тя по време на излъчване на живо в TikTok.

Преди да напусне социалните мрежи, Гомес осуети опит за създаване на скандал между нея и Кайли Дженър. След като я догони на върха по последователи, изпълнителката забеляза видео, в което се твърди, че двете дами не се харесват именно заради постоянната борба за последователи. След като Кайли заяви, че всичко това е глупаво, Селена се съгласи с нея и допълни, че винаги е била фен на риалити звездата.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари