IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неподозирани футболни фенове: Ким Кардашян и Сейнт Уест обикалят стадиони из Европа

20 март 2023 16 30

Майката и синът изгледаха мачове на „Арсенал“ в Лондон и на ПСЖ в Париж

Getty Images

Getty Images

Ким Кардашян и 7-годишният ѝ син Сейнт се оказаха футболни запалянковци. Известните майка и син бяха забелязани да аплодират отбора на „Пари Сен Жермен“ (ПСЖ) на „Стад Рене“ на „Парк де Пренс“ в Париж, на мач от френската лига по футбол. Преди това двамата бяха уловени да гледат съсредоточено мач на „Арсенал“ в Лондон.

Очевидно 42-годишната американска риалити звезда е предприела европейска обиколка в компанията на сина си, който очевидно е голям футболен фен. Очарователното момче вече беше забелязано да позира с фланелка на Qatar Airways с номер 30 – номерът на Лео Меси, а Ким да държи фланелка с номера на Неймар – 10. Освен това Сейнт успя да се запознае и с друг свой идол, играещ в ПСЖ, а именно суперзвездата на тима – Килиан Мбапе.

Разходката на Ким и Сейнт в Париж идва само няколко дни след като двамата изненадаха феновете с появата си на мача на „Арсенал“ срещу „Спортинг Лисабон“ в Лондон. От папарашките кадри се вижда, че Ким е завела сина си на мача в компанията на негови приятели, които бурно се радват на изживяването си по трибуните.

Докато Ким и Сейнт прекарват времето си заедно, посветени на любимия спорт на момчето, бившият съпруг на риалити звездата – Кание Уест, беше забелязан да полага грижи за голямата им дъщеря Норт и то в компанията на настоящата си съпруга – дизайнерката на YEEZY Бианка Ченсори. Кание се ожени за австралийката Бианка на тайна церемония в края на миналата година, но Ким явно няма нищо против новата жена в живота на рапъра да общува с дъщеря им.

Според слуховете Уест не е предупредил Ким, че смята да сключва брак с Бианка и до ден днешен не е сигурно дали церемонията е била законна или не. Източник, близък до клана Кардашян, обаче казва пред HollywoodLife: „Ким не се интересува от това какво Кание смята да прави с романтичния си живот, стига да изпълнява задълженията си на баща на децата им“.


Ким подаде молба за развод с рапъра през февруари 2021 г. след шест години брак, позовавайки се на „непреодолими различия“. Двойката, освен 7-годишния Сейнт и 9-годишната Норт, споделя и още две деца – 4-годишната дъщеря Чикаго и 3-годишния син Псалм. Според окончателното споразумение от развода им Ким и Кание са получили съвместно попечителство с „равен достъп“ до 4-те си деца, а Ким ще получава и 200 000 долара месечна издръжка от бившия си мъж.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари