IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луси Лиу за раждането на 40: Не съм имала план, просто го реших

22 март 2023 10 30

Актрисата отглежда сина си Рокуел сама

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Луси Лиу споделя, че не е имала предварителен план да стане самостоятелна майка в разгара на 40-те си години.

В интервю за The Cut 54-годишната актриса разкрива, че раждането на сина ѝ Рокуел през 2015 година е било непланирано събитие. „Нямах план. Просто си казах, че искам някак си да променя ситуацията си. Не съм го мислила твърде много. Не съм правила проучвания, просто направих тази крачка“, разказва Лиу.

По думите ѝ, ако обмисля едно решение твърде дълго време, никога няма да се реши да го направи. Затова в по-голяма част от случаите просто прави нещо, когато си го намисли и не се бави. „Голяма част от хората четат книги за родителството. Аз не съм го правила. Казах си, че когато детето се роди и е в ръцете ми, сама ще се досетя какво да правя“, категорична е звездата.

Лиу също така разкри повече детайли за отглеждането на дете в големия град, казвайки че оценява преживяванията, които синът ѝ има в Ню Йорк. Смята, че много хора не биха направили нейния избор, защото мегаполисът е много натоварен, мръсен и шумен, което е огромен минус, но пък, според нея, така детето ще може да види всичко и да изпита много повече неща, отколкото ако живее в по-малък град.

„Ще имаш възможност да му покажеш кое е правилно и кое – не. Ще разберат кое е безопасно и кое – не чрез различни преживявания, които имат тук“, казва Лиу. Допълва, че през по-голямата част от ежедневието си се движи пеша със сина си, за да може той да се наслади на пейзажа. Смята, че 7-годишното момченце няма да види и да разбере нищо от външния свят, ако постоянно се движи в кола със затъмнени стъкла.

Луси Лиу посреща сина си Рокуел Лойд чрез гестационно сурогатно майчинство през 2015 година и никога няма да забрави този момент. Споделя, че сълзите сами се оформили в очите ѝ, когато бебето ѝ е било родено. Смята, че не е важно как се е родило едно дете, а как се отглежда и с колко любов е заобиколено.

„Мисля, че това е един прекрасен начин да подкрепяме нетрадиционните семейства и да превърнем това, което правим сега, в традиция“, сподели тя през 2015 година.

Мариан Кюрпанов в реклама с холивудската звезда Луси Лиу

Луси Лиу стана майка

Зашеметяващата Луси Лиу показва блясък от 70-те

Въпреки че има много натоварен график, актрисата винаги е знаела, че ѝ е предопределено да бъде майка, дори това да не стане по традиционния начин. „Просто това ми изглеждаше като най-добрата опция, защото постоянно работех и не знаех кога ще мога да спра. Реших, че това е най-правилната стъпка за мен и резултатът е прекрасен“, казва Лиу за избора на сурогатна майка.

В интервю за списание People от 2016 година, актрисата споделя, че обожава всяка една минута, която прекарва със сина си. Признава, че е започнала да оценява всяко едно нещо, което преди е смятала за съвсем обикновено и знае, че моментите с Рокуел са по-магични от всичко друго на света.

По отношение на славата ѝ, Лиу казва, че синът ѝ не е чак толкова запознат с популярността на майка си. По думите ѝ, той не се впечатлява, когато фенове или папараци ги заобиколят по време на разходка, за да поискат снимка с актрисата.

„Ако ме попита за работата ми, ще му отговоря с най-малките подробности. Но сега няма да му давам информация, защото може да го объркам“, казва още Лиу. В момента тя се опитва да запази личното си пространство далеч от общественото внимание, като по този начин защитава и сина си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

стига вече ( преди 1 година )
Стига сте мвенявали колко лесно и безпроблемно и лесно е на 40 да станеш майка. Защото зад тези розови снимки се крият много пари, сурогатна майка, чистачка, гледачка.....Истината е жестока дори на 30 г. млади жени са с изчерпан яйчников резерв.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар