IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона с пет домашни правила за децата

21 март 2023 18 00

Певицата ги възпитава да се радват на това, което имат

БГНЕС

БГНЕС

Мадона показа каква майка е за своите шест деца, споделяйки някои свои домашни правила. В своята история в Instagram, поп иконата показа таблото с пет важни за нея и семейството заръки.

„Бъдете щастливи с това, което имате“, гласи едно от правилата на певицата, написани на специална табела, която тя държи в ръцете си. То се нарежда на пето място, като по-напред са „Говори мило“ и „Изслушвай другите“.

Краткият списък на Мадона включва още „Бъди щастлив“ и „Усмихвай се“, което е номер едно.

Въпросните правила бяха споделени от 64-годишната изпълнителка, малко преди тя да започне своето световно турне, което нейните фенове очакват с нетърпение.

Мадона носи черен пуловер с шарени цветя на кадъра, в който показва в какво възпитава своите наследници. Макар неведнъж да демонстрира по-фриволно поведение и не дава особено добър пример като звезда и майка, тя неведнъж е споделяла, че насърчава индивидуалността на своите деца.

Певицата е горда майка на шестима наследници

Петте положителни правила вероятно стоят на видно място в дома на Мадона, която има четири дъщери и двама сина. 26-годишната Лурдес Леон е нейното най-голямо дете. След това е Роко Ричи на 22. И двамата са родени от поп иконата. Но освен тях, тя има и четири осиновени наследници.

Дейвид Банда на 17 и трите дъщери – Мърси Джеймс на 17 и близначките Стела и Естер Чиконе на 10, допълват голямото семейство на изпълнителката.

Фенове чакат подробности за турнето на Мадона

Миналата седмица певицата показа, че има голям интерес към завръщането ѝ на сцената, обявявайки още дати към нейното предстоящо турне.

В началото звездата съобщи, че The Celebration Tour ще включва 35 концерта, но сега нейните фенове научиха, че тя смята да добави още. Подробностите обаче предстоят.

Лицето на Мадона – с ринопластика, филъри и ботокс

Мадона не чака, хвана си ново гадже

Мадона призна за пластичните корекции

Мадона ще излезе първо пред публика във Ванкувър, Канада – на 15 юли. Нейната световна обиколка ще бъде закрита чак през декември 2023-а – в Амстердам.

Мадона Гети

Getty

Според източници от екипа на изпълнителката, тя влага цялата си енергия за своето шоу, което със сигурност ще бъде провокативно. То ще включва доста танци на сцената и атрактивни костюми, като част от тях ще бъде нейният любим конусовиден сутиен. Освен него, тя смята да съживи и други дрехи и аксесоари, които е използвала през своята 40-годишна кариера на сцената.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
,,"Радвайте се на това, което имате" каза Мадона и се напомпа със силикон, хиалурон и филъри.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар