IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Башар Рахал лети в бизнес класа до Прага и обратно

21 март 2023 14 40

Пътува с колеги и Bulgaria Air за Фестивала на българското кино

БГНЕС

БГНЕС

„Най-ненапрягащото и лежерно пътуване в последните години“. Така Башар Рахал определи летенето в бизнес класа до Прага и обратно. Актьорът и тв водещ се върна от столицата на Чехия, където присъства на 15-ия Фестивал на българското кино.

Звездата от филма „Завръщане 2“ сподели снимка, на която го виждаме в позната компания. На нея той се усмихва до две познати двойки – Луиза Григорова и Мартин Макариев, както и Александър Сано и съпругата му Нели Атанасова.

„Това беше яко пътуване... Представихме лекинко два филма с мое участие – „В сърцето на машината“ и „Завръщане 2“, изтъкна той.

След Чехия, Башар продължава работа по снимките на филма на Ники Илиев „Без крила“. Те започнаха в Дубай и продължават на родна земя това лято.

Рахал и компания се довериха на Bulgaria Air

Звездите от родното кино са избрали националната авиокомпания на България за полетите до Чехия и обратно.

В профила си в Instagram Башар е споделил селфи, на което той и останалите от групата са се снимали с двама от екипажа на самолета, с който летели в бизнес класа на връщане за София.

„... На борда на Bulgaria Air ни посрещна капитан Ивайло Качовски... Благодаря. Пак бих летял така“, обяснява още той.

Орлин Павлов пилотира самолет

Групата празнува рождения ден на Мартин Макариев

Докато бяха в Прага, родните звезди имаха повод за празник. На 18 март те поздравиха филмовия режисьор, сценарист и продуцент Мартин Макариев, който стана на 42. Имаха и свободно време, за да разгледат някои забележителности.

Освен от половинката си Луиза Григорова, рожденикът получи специални пожелания от Александър Сано, който го нарече свой брат и добави:

„Да ни е жив и здрав на цялото му семейство, приятели, фенове и всички, които го обичат този прекрасен, талантлив и вселенски персонаж“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари