IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел проговори: Разводът ни с Том беше сърцераздирателен

23 март 2023 14 50

Бразилският супермодел признава пред Vanity Fair, че все още обича бившия си мъж

Getty Images

Getty Images

Жизел Бюндхен разкрива за първи път, че не широко тиражираната версия, че отказът на бившия ѝ мъж Том Брейди да се пенсионира като състезател по американски футбол, е причината довела до развода им. Бразилският супермодел дава ново откровено интервю за списание Vanity Fair, в което за първи път говори за „сърцераздирателната“ си раздяла с доскорошния топ атлет.

Красавицата твърди, че всичко, което е изписано в медиите за раздялата им е абсолютно невярно. 42-годишната Жизел наруши мълчанието си относно развода си с 45-годишната звезда на NFL, именно за да разсее слуховете, че го е зарязала заради нежеланието му да избере семейството им пред кариерата си на футболист. Бюндхен нарича слуховете предшестващи развода им „много болезнени“, отбелязвайки, че факторите двамата да решат да поемат по различни пътища са съвсем други.

На въпроса колко от слуховете относно раздялата им са неверни, Жизел казва „всичко е погрешно“, а също и „Това е най-лудото нещо, което някога съм чувала.“ Тя също така отбеляза, че понякога съпрузите в един брак просто „се раздалечават“.

Бразилката продължава да обяснява, че винаги се е радвала на Том и неговия успех в спорта. Тя казва: „Ако има човек, който искам да бъде най-щастливият на света, това е той, повярвайте ми. Искам да постига всичко и винаги да побеждава. Искам всичките му мечти да се сбъднат. Това е, което искам за него, наистина, от дъното на душата си“.

Освен че е категорична в това, че винаги е подкрепяла бившия куотърбек, Жизел също така обяснява как е научила толкова много за футбола, докато е гледала бившия си съпруг да играе през годините, че е очевидно, че спортът няма нищо общо с решението им за раздяла.

В крайна сметка моделът посочва отказа на Том да спре кариерата си миналата година само като „едно парче от много по-голям пъзел“ и обяснява, че ситуацията „не е толкова черно-бяла“. Жизел споделя още, че няколко различни фактора са повлияли на решението им да се разведат, без да разкрива много подробности около това какви са тези причини.

„С течение на времето осъзнахме, че просто сме искали различни неща от живота и е време да направим своя избор. Това не означава, че не обичаме човека, с когото сме били досега. Това просто означава, че за да бъдем искрени със себе си и наистина да живеем живота, който искаме да живеем, трябва да имаме партньор, с когото да можем да се срещнем по средата, нали? Бракът е танц. Бракът е баланс“, казва тя.

Жизел добавя още пред изданието, чиято корица краси: „Когато обичаш някого, не го вкарваш в затвора и не му казваш: „Ти трябва да живееш този живот.“ Освобождаваш го да бъде себе си, а ако двамата искате да отлетите в една посока, тогава това е невероятно“.

Освен че слага край на досегашните слухове, Жизел също така говори за това колко „сърцераздирателен“ е бил разводът ѝ и колко „трудно“ ѝ е било да го приеме, тъй като никога не го е планирала. „Когато даваш сто процента от себе си, наистина е сърцераздирателно, че нещата не свършват по начина, по който си се надявал“, казва тя.

Том и Жизел обявиха раздялата си през октомври 2022 г. Всеки от тях пусна изявление в социалните медии, като двамата се зарекоха публично да продължат да бъдат отдадени родители на двете си деца – 13-годишния Бенджамин и 10-годишната Вивиан. И след развода си с Том, Жизел продължи да показва, че все още обича бившия си мъж, като го подкрепи с думи след действителното му пенсиониране през февруари.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари