IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даян Кийтън на 77: И сама съм си щастлива

27 март 2023 08 30

Актрисата не смята, че някога отново ще тръгне по срещи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Самотата е нещо, от което голяма част от хората се опитват да избягат. Тишината ги убива, желанието за човек, на когото да разчитат е вкоренено дълбоко в душата им и търсенето на половинка продължава цял живот.

Някои хора обаче са доволни от самотата. Вземете например Даян Кийтън, която до този момент не е била омъжена и не смята, че някога ще направи тази крачка. Всъщност 77-годишната актриса вероятно е приключила и с опитите да си намери половинка, като все повече оценява факта, че живее сама и трябва да се грижи само за себе си.

В интервю за списанието AARP, на чиято корица застава за априлско-майския брой, Кийтън говори откровено за кариерата и личния си живот, включително за факта, че никога не е минавала под венчилото. Липсата на брак и стабилна връзка обаче не ѝ пречат да стане майка, като актрисата осиновява дъщеря си Декстър и сина си Дюк, когато навлиза в 50-те си години.

„Не излизам по срещи. Не помня някой да ми се е обадил и да ме е поканил на вечеря. Това не се случва. Разбира се, че не се случва“, казва носителката на „Оскар“.

Постепенно Кийтън намира свобода и мир в самостоятелния живот, в който единствената ѝ компания е кучето Реджи, подарено от приятел. „Не съм искала куче. Просто един приятел дойде при мен и ми го даде, защото сметна, че имам нужда. Сега вече го обожавам“, казва тя. Допълва, че няма човек, който да не се влюби в кучето, защото то е забавно глуповато и винаги може да ти подобри настроението.

През януари тази година Кийтън бе попитана колко време е минало от последната ѝ романтична среща. Отговорът беше, „Нека да кажем, 15 години“. По думите ѝ, повечето мъже я смятат за странна и не биха искали да имат дълготрайна връзка с нея. Тогава Кийтън изрази надежда, че някой ден някой ще я помоли да се омъжи за него.

През 2019 година актрисата сподели пред списание People, че никога не е искала да бъде нечия съпруга. „На 73 години съм и сигурно съм единствената от моето поколение и поколението преди това, която е била сама през целия си живот“, казва Кийтън.

Макар да не минава под венчилото, Даян не може да се оплаче от краткотрайни връзки с известни мъже. Тя има отношения с Уди Алън, Уорън Бийти и Ал Пачино. Сега тя не се натъжава от статута си на неомъжена жена, защото смята, че е имала повече нужда да стане майка, отколкото съпруга. „Не смятам, че щеше да бъде добра идея да се омъжа и се радвам, че не го направих. Смятам, че и мъжете се радват от този факт“, казва тя.

Сбъдната мечта: Даян Кийтън направи кавър на Thank U, Next

Даян Кийтън се сдоби със загубен преди 50 години портфейл

Даян Кийтън за пластичната хирургия: „Никога не казвай никога!“

Актрисата смята, че нещо ѝ липсва, което би я направило добра съпруга. По думите ѝ, това е чувството за грижовност, от което има нужда един съпруг. „Странна съм. Помня, че един ден момчетата в училище дойдоха и ми казаха, че ще бъда страхотна съпруга, а аз си помислих, че не искам да бъда съпруга“, разказва звездата.

Спомняйки си за миналите си романтични връзки, Кийтън смята, че не е трябвало да се захваща с известни актьори. „Когато бях млада, исках да бъда обичана от тези невероятни хора. Мисля, че не трябваше да бъда привлечена от таланта. Когато и двамата работите една и съща работа, това не е добре. Трябваше просто да си намеря добър човек, който е готов за семейство“, казва актрисата.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари