IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън прекъсна вечерята си за селфи с екип на заведение

28 март 2023 10 40

Певецът пусна новия си сингъл

БГНЕС

БГНЕС

Все повече световноизвестни звезди показват любовта си към своите фенове, съгласявайки се за снимка с тях. Но едно е да те чакат след концерт, а съвсем друго – да прекъснат вечерята ти. Нещо подобно се случва на Ед Шийрън, чиято реакция получи похвали в социалните мрежи.

Хитовият изпълнител е бил в луксозен ресторант в Кент, Югоизточна Англия. Преди да плати сметката и да си тръгне, той с радост си направил селфи със служителите.

В официалния профил на The Hengist показват, че Шийрън е изключително земен, след като откликнал на молбата на обслужващия персонал за снимка за спомен.

„Благодарим ти @teddysphotos, че направи снимката на тима ни тази вечер“, гласи текста към кадъра, на който е отбелязан официалния профил на звездата в Instagram.

В публикацията виждаме, че самият Ед е застанал най-отпред, за да направи селфито, най-вероятно с телефона на един от служителите на ресторанта, голяма част от които са млади британци.

Критикуват Ед Шийрън заради кухнята на пъба му

След делото за плагиатство Ед Шийрън може да спечели милион долари

Тогава още бях никой: Ед Шийрън разказа за първата си среща с Елизабет Втора

Шийрън с нов сингъл

На 24 март изпълнителят пусна своя нов сингъл. Той се нарича Eyes Closed. Той е част от новия му албум Subtract, който ще излезе на 5 май.

В своя профил в Instagram Шийрън сподели клипа и изтъкна, че въпросното парче е началото на нещо, което обмислял от години.

„... Чувствам, че най-накрая съм направил идеалното представяне на това къде се намирам в момента. Толкова съм развълнуван за следващия етап и днес бележа началото му. Надявам се тази песен да се свърже с вас така, както се чувствам аз, когато я пея, наистина, наистина я обичам,“ сподели още той и помоли феновете си да затворят очи, когато слушат сингъла.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари