IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ знаменитости, които са ставали герои и в истинския живот

1 април 2023 18 00

Един от тях е Том Харди

Getty Images

Getty Images

Оказва се, че Том Харди е също толкова див и напрегнат в реалния живот, колкото е и на големия екран. Според британския вестник The Sun, звездата от филма „Лудия Макс: Пътят на яростта“ е станал свидетел как двама тийнейджъри в Лондон, подкарали краден мотопед се блъскат в автомобил, а след това бягат от местопрестъплението пеша. Харди обаче се втурва да спринтира след тях, прескачайки през няколко огради, докато накрая хваща извършителите.

Вярвате или не, Том Харди не е единственият известен актьор, който е извършвал акт на героизъм, когато ситуацията го е изисквала. Всъщност, много от любимите ни топ актьори са влизали в заглавията през последните години, именно в ролята на герои от реалния живот.

Ето и списък с някои от тези звезди, които разбиват злото не само във филмите си:

1. Райън Гослинг

Райън Гослинг вървял по 6-то авеню в Манхатън и видял жена да излиза от тротоара в насрещния трафик. (Оказа се, че е британка и гледа в грешната посока.) Той я хваща за ръката и ѝ казва: „Хей, внимавай!“ Момичето се оказва журналистка и дори описва преживяването си. В друг случай, отново Райън Гослинг се разхожда покрай Сейнт Маркс Плейс (отново в Ню Йорк) и се натъква на уличен бой. Разбира се, той го прекъсва, а ситуацията е запечатана на камера.

2. Стив Бушеми

Стив Бушеми може би не е точно екшън герой, но ако нахлузи пожарникарска униформа, той би се вписал много добре в реални ситуации от живота. Всъщност Стив е работил като пожарникар в Ню Йорк, преди да стане актьор. В дните и седмиците след атентата на 11 септември 2001 г. той се беше присъединил отново към своя бивш отряд, за да работи като доброволец в центъра на града, разчиствайки развалините и търсейки оцелели. Той също така се върна в своето поделение и след урагана Санди.

3. Том Круз

Том Круз обикновено е считан за доста странен, а някои дори биха го нарекли луд (особено покрай вярата му в сциентологията), но има много доказателства, че лудостта на един човек може да помогне на друг. Факт е, че Круз става свидетел как кола блъска жена, а след това шофьорът бяга от местопрестъплението, като това се случва в Лос Анджелис. Том незабавно се обажда на спешна помощ (911), а след това остава с жената жертва докато пристигне линейката. Освен това той посещава жената и в болницата, а накрая плаща и цялата ѝ медицинска сметка от $7000. Оказва се, че не всички мисии са невъзможни.

4. Хю Джакман

Играейки върколак в продължение на почти две десетилетия, Хю Джакман е научил това-онова за героизма. Според репортаж от австралийския канал 9 News, синът на Хю попада на смъртоносно течение докато се забавлява в морето, а Джакман скача във водата, за да спасява момчето, като успява да го извади на брега.

5. Вин Дизел

Има ли нещо по-подходящо от това Вин Дизел да бъде обвързан с автомобилна катастрофа? Докато карал мотоциклета си из Холивуд, звездата от „Бързи и яростни“ станал свидетел как кола се преобръща и запалва на пътя. Той веднага спира и изважда две деца и баща им от колата, преди всичко да избухне в пламъци.

6. Джейми Фокс

Пред дома на холивудския актьор човек, чието име е Брет Кайл, се качва в дренажна канавка и преобръща колата си и познайте какво – тя се запалва! Фокс става свидетел на всичко това, срязва предпазния колан на Кайл и го завлича на безопасно място. Самият Джейми сподели в интервю пред ЕТ, че не намира постъпката си за героичен акт.

7. Брад Пит

Историята гласи, че по време на легендарното бурно производство на филма си „Z-та световна война“ една статистка припада насред блъсканица от 700 души. Брад Пит забелязва това, изтичва до нея и я измъква от мелето.

8. Арнолд Шварценегер

През 2004 г., докато Арнолд (по това време той е губернатор на Калифорния) бил на почивка в Хавай, той забелязва плувец в беда. Звездата от екшън филмите влиза в Тихия океан, за да издърпа мъжа на брега с помощта на дъска – истински спасител.

9. Кейт Уинслет

По каквато и да е причина, проблемите се появяват винаги, когато знаменитостите са на почивка. Кейт Уинслет се събужда от дим, докато е в дома на Ричард Брансън на остров Некер. Около 4:00 часа сутринта къщата се запалва поради светкавица от тропическа буря. След като вижда децата си да излизат на безопасно място, Кейт изтичва обратно в къщата и изнася на ръце 90-годишната майка на Брансън, спасявайки я от сигурна смърт.

10. Харисън Форд

Две момичета изкачват планината Тейбъл Маунтин в Уайоминг, когато едното от тях колабира от изтощение и топлинен удар. Другата туристка се обажда на спасителите, а вместо тях се появява Харисън Форд от плът и кръв! Звездата буквално влиза в ролята на пилот-доброволец, който решава да спаси момичетата. Форд често предоставя доброволно своите пилотски и спасителни умения и частния си самолет в окръг Тетън; като така спестява на окръга парите, които биха дали, за да изпратят хеликоптер.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари