IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес и Зейн Малик провокираха слухове за любовен роман

28 март 2023 09 00

Певицата бе забелязана на среща в ресторант с бившето гадже на Джиджи Хадид

Снимка: БГНЕС

Личният живот на Селена Гомез е следен от милиони фенове по целия свят. Наскоро тя бе забелязана в компанията на бившия приятел на Бела Хадид – Зейн Малик.

Тръгнаха и слухове за нов роман между двамата, след като собственичката на ресторант, в който звездите са вечеряли, сподели скрийншот от кореспонденцията им.

„Селена Гомес и Зейн току-що влязоха в заведението, хванати за ръце. Настаних ги на една маса“, написа тя. Отбелязва се, че Гомес и Малик са били в приповдигнато настроение и са се държали като двойка. „Те влязоха, държейки се за ръце и целувайки се. Повечето от персонала и посетителите на ресторанта не ги забелязаха.“, добави източникът.

Нито една от двете знаменитости не е коментирала събитието.

Съвсем скоро Селена Гомес се появи в булчинска рокля в социалните мрежи и изненада мнозина от феновете ѝ. Стана ясно, че това не е част от личния ѝ живот, а епизод от третия сезон на сериала Only Murders in the Building, където певицата си партнира с Мартин Шорт, Стийв Мартин и Мерил Стрийп.

Също така Селена Гомес се застъпи за съпругата на Джъстин Бийбър. Изпълнителката се обърна към феновете с молба да спрат преследването на Хейли Бийбър, която започна да получава смъртни заплахи след конфликт с певицата.

Звездата призова феновете да бъдат по-добри. „Хейли Бийбър се свърза с мен и каза, че получава смъртни заплахи и много омразни негативни изказвания.

Това не е, което защитавам. Никой не трябва да изпитва омраза или тормоз. Винаги съм подкрепяла добротата и наистина искам всичко това да спре“, каза Гомес.

Моделът от своя страна публично благодари на певицата: „Искам да благодаря на Селена, че се изказа. През последните няколко седмици обсъждахме с нея как да оцелеем в тази история. Всички трябва да мислим за това, което публикуваме и казваме, включително и аз. В крайна сметка вярвам, че любовта винаги е по-силна от негативизма.“

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари