IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес изненада феновете с булчинска рокля – задава ли се сватба?

23 март 2023 10 50

Актрисата дори позира с човека, който ще я заведе до олтара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изпуснахме ли нещо и кога Селена Гомес се запъти към олтара?

Това си помислиха всички фенове, когато видяха любимата си в булчинска рокля и под ръка с колегите ѝ Мартин Шорт и Стийв Мартин. Актрисата публикува няколко снимки в социалните мрежи, с които определено успя да изненада милионите си последователи, които веднага изпълниха коментарната секция с предположения защо всъщност Селена е облечена по този начин. До момента тя не е споменавала за приятел, още по-малко за годеник, така че булчинската рокля беше истински шок.

Оказва се обаче че Гомес все още няма да се омъжва, поне не в реалния свят. Всичко това е за пореден епизод от третия сезон на сериала Only Murders in the Building, където Селена си партнира с величия като Мартин Шорт, Стийв Мартин и Мерил Стрийп. Двамата мъже също се включиха в заснемането на сцената, облечени в задължителния черен смокинг, като едни горди бащи, изпращащи дъщеря си до олтара.

Стийв Мартин публикува снимка в своя Туитър профил, пишейки: „Познайте какво се случи“. Много от феновете посочиха, че това е като спомен от „Бащата на булката“. Във филма от 1991 година Мартин играе Джордж Банкс, чиято дъщеря Ани се завръща у дома след обучение в чужбина, за да каже на родителите си, че е сгодена. Историята проследява Банкс и срещата му с новите роднини, включително и бъдещия младоженец. Интересното е, че Мартин Шорт също играе във филма, влизайки в ролята на Франк Егелхофър.

Мартин Шорт също публикува снимка от снимачната площадка, като неговият тоалет леко се различава от този на колегата му. Докато Стийв Мартин заложи на класиката – черен смокинг с бяла риза и черна папийонка, то Шорт беше малко по-цветен, добавяйки червена роза на сакото и червен шал. „Оказва се, че и това се случи“, написа той в Туитър.

30-годишната Гомес не пропусна да се похвали с булчинския тоалет, позирайки в няколко забавни пози. На една от снимките тя седи на земята, показвайки белите си кубинки, които е избрала за сватбата. След това зад нея се показва човек от екипа, който позира заедно с актрисата, която носи и бели ръкавици, а в едната си ръка държи кенче с безалкохолна напитка.

„Нямам описание. Просто един нормален ден в работа“, написа Гомес. В коментарите на официалната страница на сериала попитаха дали поканата ще бъде изпратена и до тях. Красивата рокля на булката се състои от дантела и е без ръкави, допълнена от дълъг воал.

Това е поредната изненада, която се разкрива пред феновете на Only Murders in the Building. Преди месец стана ясно, че към редовния актьорски състав се присъединяват имена като Мерил Стрийп, Джеси Уилямс и Пол Ръд. Не се знае дали Кара Делевин, която в последните епизоди се превърна в любовен интерес на героинята на Гомес, ще се завърне в сериала. Част от феновете предположиха, че сватбата ще бъде именно между двете дами, но засега няма официално потвърждение.

Актрисата от „Емили в Париж“ – Ашли Парк, също ще се присъедини към предстоящите епизоди. Тя обяви новината още през февруари, публикувайки забавно видео в TikTok със Селена и Стийв Мартин. Няколко дни по-късно тя говори за работата си с Гомес и заяви, че изпитва невъобразима радост от всеки един ден.

Селена Гомес: Срамувах се от себе си

Селена Гомес за напълняването си: Не съм модел, никога няма да бъда

Селена Гомес спряла социалните мрежи заради Джъстин Бийбър

Що се отнася до сюжетната линия в новия сезон, всичко се пази в тайна. „Това, което мога да ви кажа е, че играя актриса на Бродуей. Ако споделя нещо друго, ще си имам големи неприятности“, казва Парк.

Гомес, Шорт и Мартин се завръщат в ролите си на Мейбъл Мора, Оливър Пътнам и Чарлз-Хейдън Савидж. Макар от Hulu да не са разкрили подробности за предстоящите епизоди, смята се, че те ще попълнят пропастта, която бе създадена след скока във времето в края на втори сезон. Сериалът завърши с героя на Пол Ръд, който колабира на сцената на Бродуей след отравяне.

Първите два сезона на Only Murders in the Building могат да бъдат гледани в Hulu.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари