IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мечтите стават реалност: Хари Стайлс си падал по Емили Ратайковски още преди 8 години

30 март 2023 11 00

Разберете кои други звезди са били влюбени в половинките си много преди реално да се запознаят с тях

Getty Images

Getty Images

Видео, в което Хари Стайлс страстно целува и опипва актрисата Емили Ратайковски в Токио, стана хит из медиите тези дни, но се оказва, че британският певец всъщност си е падал по сексапилната брюнетка, още когато тя нашумя с ролята си във филма от 2014 г. „Не казвай сбогом“ (Gone girl). Появи се друго видео, в което преди осем години Хари и колегите му от групата One Direction са попитани от журналистка на Telehit дали си падат по някоя знаменитост, на което само Стайлс свенливо отговаря, но пък с конкретно име, казвайки това на Емили.

Интересното е, че по това време Хари излизаше за кратко с модела Кендъл Дженър, която до някаква степен наподобява визията на култовата брюнетка Ратайковски.

Оказва се, че 29-годишният изпълнител на хита As It Was в момента сбъдва мечтата си да бъде с момичето, което е харесвал още на 20 години. На всичкото отгоре въпросната 31-годишна красавица в последно време е необвързана, макар да беше засичана от папараците на романтични срещи с Пийт Дейвидсън, Ерик Андре, Джак Гриър и диджей Орацио Риспо. Иначе тя наскоро се разведе с бащата на двегодишния си син Силвестър – Себастиан Беър-Макклард, с когото пък се раздели заради негови изневери.

Хари също е свободен, след като през ноември се раздели с актрисата и режисьорка Оливия Уайлд, с която бяха заедно в продължение на две години.

Освен Хари обаче, в света на шоубизнеса има много други звезди, които са сбъднали мечтата си да осъществят романтична връзка с друга знаменитост, която са обожавали от разстояние.

Именно такъв е случаят на Ник Кенън, който имал плакат в стаята си на вече бившата си съпруга Марая Кери, още докато бил тийнейджър. В скорошно интервю 42-годишният водещ каза, че си е падал по емблематичната певица далеч преди да се запознае с нея. Той каза: „Бях на 12 години, когато имах снимки на Марая Кери на стената в стаята си, а после тя стана моя съпруга. И фактът е, че тя е най-готиният и забележителен човек, когото съм срещал“. Актьорът и попзвездата се запознаха през 2008 г. и се ожениха само няколко месеца по-късно. Бившата двойка се раздели през 2014 г., като двамата споделят близнаците Марокан и Монро.

Подобен е случаят на Хейли Бийбър, която е била влюбена в настоящия си съпруг Джъстин Бийбър още когато е била 13-годишна. Бащата на Хейли – актьорът Стивън Болдуин я запознава с Джъстин през 2009 г., като двойката в крайна сметка започна романтична връзка едва през 2015 г., след като Бийбър се разделя с тогавашната си приятелка Селена Гомес.

Междувременно Джейсън Момоа преди време призна, че се е влюбил в бъдещата си съпруга Лиза Бонет, след като я е видял на екрана още когато бил 8-годишно дете. Джейсън си набелязал актрисата, след като за първи път я видял по телевизията през 1988 г. във филм с Бил Козби. Момоа започна романтичната си връзка с експоловинката на Лени Кравиц през 2005 г. Двойката, която споделя две деца, сключи брак през 2017 г. Лиза и Джейсън изненадаха феновете си като обявиха, че се разделят през 2022 г.

Говори се, че дори Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, е имала плакат на бъдещия си съпруг – принц Уилям на стената си като младо момиче. Двамата започнаха да се срещат скоро след като стартираха обучението си в университета „Сейнт Андрюс“ през 2001 г.

Селена Гомес пък, за която се твърди, че е започнала отскоро да излиза с колегата си Зейн Малик, също е казвала в интервю отпреди доста години, че Зейн е любимият ѝ певец от момчешката група One Direction – видео, което също „изплува“ преди дни.

Кейти Холмс, също е била влюбена в бившия си мъж Том Круз, много преди да го срещне: Звездата от „Доусън крийк“ и Том от години не си говорят (след развода си двамата са в ледени отношения), но актрисата е имала плакати на холивудската звезда на стената в спалнята си много преди да започне да излиза с него през 2005 г. – още когато е била 15-годишна, като нейни съученици потвърдиха това преди години.

Двамата се ожениха през 2006 г., но в крайна сметка се разведоха през 2012 г., заради нежеланието на Холмс да следва вярата на Том в сциентологията. Оттогава Кейти сама отглежда дъщеря им Сури, която не поддържа никакъв контакт с мегаизвестния си баща.

Machine Gun Kelly също е бил лудо влюбен в годеницата си Меган Фокс още като е бил тийнейджър. Певецът е имал снимка на актрисата за корица на списание GQ от брой през 2008 г., окачена на стената на спалнята си. В момента 32-годишният Machine Gun Кели и 36-годишната Меган са временно разделени и не се знае дали ще се съберат отново, но е факт, че навремето той дори е татуирал логото на филма „Transformers Deceptions“, с който Меган нашумя най-много.

Меган и MGK започнаха връзката си през 2020 г., след като актрисата се раздели с тогавашния си съпруг и баща на тримата си сина – Брайън Остин Грийн.

Популярна е историята и на Мила Кунис, която е била влюбена в настоящия си съпруг Аштън Къчър, още когато е била 14-годишна (през 1998 г.). Навремето двамата са звезди на сериала „Шоуто от 70-те“, а Мила тайно си е падала по своя колега, който по това време е на 19 години. Именно с него е и първата ѝ целувка.

Години след като се появиха заедно в шоуто, двойката започна истински романс през 2012 г. Двамата обявиха годежа си през февруари 2014 г., а посрещнаха първото си дете – осемгодишната си дъщеря Уайът, през септември същата година. Мила и Аштън се ожениха през юли 2015 г., а след това се сдобиха и с второто си дете – сина Димитри, който е на шест години.

Пол Бетани пък се заклел да се ожени за Дженифър Конъли, още когато я видял във филм по време на тийнейджърските си години. Британският актьор бил на 15 години, когато видял Дженифър в класическия филм „Имало едно време в Америка“ и се влюбил лудо в нея. Тогава Дженифър е на 13 години, а това е първата ѝ филмова роля. Двойката в крайна сметка се среща лице в лице 14 години по-късно, докато двамата си партнират във филма „Красив ум“ през 2000 г.

Двамата се женят в Шотландия през 2003 г., а връзката си започват след атентатите от 11 септември, 2001 г. в Ню Йорк. Към днешна дата те са все така щастливо женени и са родители на две деца – 19-годишен син Стелан и 11-годишна дъщеря Агнес, а Конъли има и син от предишна връзка.

По време на терористичната атака срещу кулите близнаци в Ню Йорк,. Пол снимал филм в Тоскана, а когато разбира първата му мисъл била да се обади на нюйоркчанката Дженифър и прекарва два дни в опити да се свърже с нея. Той сподели пред Лари Кинг следното: „Тогава осъзнах, че съм влюбен. Когато най-накрая се свързах с нея ѝ казах „Идвам, да се оженим.“, а преди това дори не бяхме излизали заедно.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари