IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Справя ли се Оливия Уайлд след раздялата с Хари Стайлс?

14 декември 2022 09 00

Двамата си дадоха почивка от връзката

Снимка: БГНЕС

Хари Стайлс и Оливия Уайлд се разделиха през ноември. Актрисата и музикантът имаха двегодишна връзка. Твърди се, че причината за раздялата им са различни възгледи за живота и натоварените работни графици. По-късно те обясниха, че всъщност не са скъсали, а само са си дали временно почивка.

Хари и Оливия успяха да поддържат приятелски отношения. Но според вътрешен човек, актрисата все още е много разстроена от раздялата. „Тя се опитва да продължи напред. Оливия смяташе, че ваканцията ще ѝ позволи да се отпусне, но срещите не са в списъка ѝ с приоритети“, каза източник пред UsWeekly.

Романсът на звездите започна в Калифорния по време на снимките на филма Don't Worry Darling. Филмът е режисиран от Оливия, а главната мъжка роля бе поверена именно на Хари.

Според вътрешен човек, именно на снимачната площадка между артистите избухнаха чувства, след което те започнаха да прекарват много време заедно. В момента британският певец е на турне в Мексико, Колумбия, Перу, Чили, Аржентина и Бразилия. Оливия от своя страна е заета с грижите за децата си. Ясен знак, че двамата няма как да са един до друг и не се знае как подобна раздяла може да се отрази на отношенията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари