IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Станаха известни подробности за срещата на Анджелина Джоли и милиардера Ротшилд

29 март 2023 18 00

Какво ги свързва?

Снимка: БГНЕС

Миналата седмица Анджелина Джоли излезе на среща с милиардера Дейвид Майер де Ротшилд. Журналистите веднага заподозряха, че актрисата е започнала нова връзка.

За срещата Джоли беше облечена в елегантна черна рокля с изрезки отстрани. Актрисата се качи на обувки с черни токчета и сложи тъмни слънчеви очила.

Според информация на Page Six, двамата са похапвали заедно в скъп ресторант в Малибу, след което са се разходили из околностите на заведението. Общо двамата са прекарали три часа заедно. Това веднага породи слухове, че помежду им има връзка.

Източник от най-близкия кръг на звездата обаче твърди, че срещата е била единствено с бизнес намерения.

В интервю за People източникът каза, че по време на обяда на масата, освен Анджелина и Дейвид Майер, е имало още няколко души, което опровергава теорията за романтичния привкус на връзката на Джоли с милиардера.

Между другото, Ротшилд е пламенен природозащитник. Така че, може би, с Анджелина той е могъл да обсъди друг благотворителен проект, насочен към опазването на природните ресурси – общ интерес и за двамата.

Дейвид е описван като британски природозащитник и наследник на богатата фамилия Ротшилд, която се смята за една от най-богатите в света.

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли не издава много от личния си живот. Предимно съобщава, че вниманието ѝ е насочено към децата.

В същото време бившият ѝ съпруг е много щастлив с новата си любов – Инес де Рамон. Дори се говори, че той има сериозни намерения към нея и иска брак.
Това може би е разтревожило Анджелина, която реши, че иска да се срещне с новата избраница на Пит и да поговори с нея като я предупреди за неговия характер.

Дали самият актьор обаче ще се съгласи тази среща да се състои, тепърва предстои да разберем. Дотук се знае, че той вече е запознал повечето от децата си с Инес и се наслаждава на спокойствието, което тя му носи в техните отношения.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Господина е много по-симпатичен от Брад Пит!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар