IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По време на пандемията – дъщерята на Кейти Холмс гледала „Кръгът на Долсън“

31 март 2023 10 50

„Добре се посмяхме на това“, споделя актрисата

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на Кейти Холмс вече е гледала майка си в „Кръгът на Долсън“. Това сподели самата актриса, разкривайки, че Сури вече познава нейната роля в популярния сериал от 90-те.

в интервю за списание Variety звездата, която изигра Джоуи Потър в хитовото шоу, продължило 6 сезона, сподели, че е показала на детето си своите първи стъпки в киното.

„Сури е гледала „Кръгът на Долсън... И мисля, че вероятно ѝ е странно, тъй като тя е тийнейджърка“, разказа Холмс.

Кейти пояснява, че не е от актрисите, които държат децата им да са запознати с работата им. Но все пак в един момент двете се намерили пред телевизора, в очакване на сериала, който я направи известна.

„Но по време на пандемията добре се посмяхме на това“, добавя актрисата, разкривайки, че докато били изолирани у дома, със Сури гледали продукции с нейно участие.

Холмс е тийнейджърка, когато започва в „Кръгът на Долсън“

„Странно е да имаш дъщеря, която е почти на същата възраст, на която бях, когато започнах всичко това“, сподели още тя.

Ролята на Джоуи Потър е дебютната за Кейти в телевизионен сериал. Именно тя ѝ проправя път към по-големите продукции в Холивуд.

Кейти Холмс,

Getty

Кейти Холмс – едно дете на 44

Рокля върху панталон – Кейти Холмс върна на фокус позабравена тенденция

Кейти Холмс изненада с абсолютно нов външен вид

В момента Сури, чийто баща е Том Круз, е на 16. И най-вероятно се чуди как нейната майка е била на снимачната площадка на същите години.

Момичето е единствената дъщеря на актрисата, която започва да се среща с Том Круз, когато е на 27. Тогава той е на 43. Шест години след като сключват брак, двамата се развеждат.

В момента Кейти има еднолично попечителство над Сури, като Круз ще плаща само издръжка от 400 000 долара годишно, докато тя навърши 18. Според публикации в медиите, звездата от Мисията невъзможна не е виждал дъщеря си от години и не желае да присъства по никакъв начин в нейния живот. Това до някаква степен се дължи и на сциентологията, на която той е последовател.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари