IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс проговори за продължение на сериала „Кръгът на Доусън“

3 август 2022 08 40

Тя печелеше по 30 000 долара на епизод

БГНЕС

БГНЕС

Кейти Холмс смята, че продължение на сериала „Кръгът на Доусън“ е лоша идея. Актрисата от известната продукция, с която тя доби световна слава, сподели защо не иска да се събере с колегите си от нея отново.

„Определено сме говорили за това през годините“, казва 43-годишната актриса Screen Rant, по повод въпрос би ли желала да направят нов сезон на Dawson’s Creek, който да покаже как се е развил животът на основните персонажи след години.

„Но имам чувството, че това шоу е уловило този период от време и това време от живота на всички ни“, добавя тя.

Холмс, която участва във всичките шест сезона на сериала, обясни, че е „толкова благодарна за преживяването“ и спомените, които има, но не вижда как същата магия на онова време може да се върне отново. Дали заради новите ситкоми или за това, че в момента поколението е друго, според нея, един седми сезон едва ли би имал голям успех.

По думите на Кейти „Кръгът на Доусън“ има толкова верни фенове и много изпитват носталгия по него, но едва ли биха искали да видят актьорите на възраст, минаваща 40.

„Всички решихме, че всъщност не искаме продължение“, каза тя, визирайки колегите си Джошуа Джаксън (44 г.), Джеймс Ван Дер Бийк (45 г.) и Мишел Уилямс (41 г.).

Кейти Холмс не за първи път говори за идеята за нов сезон

Припомняме, че американският сериал, създаден от Кевин Уилямсън, проследява живота на режисьора Доусън Лиъри (Джеймс Ван Дер Бийк) и неговата най-добра приятелка Джоуи Потър (Кейти Холмс), влюбена в него от детството. Двамата, заедно с Пейси Уитър (Джошуа Джаксън) и новото съседско момиче Джен Линдли (Мишел Уилямс) са в най-хубавите си години в гимназията – със своите възходи и падения. Действието се развива в Масачузетс и проследява тяхното развитие цели 10 години (от 15 до тяхната 25-годишна възраст).

През 2016 г. Холмс разкри пред Today Show, че ще е трудно да се снима отново за „Кръгът на Доусън“. Тогава тя също посочи, че сериалът едва ли би имал същия чар в наши дни, тъй като годините и младежите са съвсем други.

„Беше преди интернет да превземе всичко... Преди появата на iPhone, преди този вид нова форма на комуникация и имаше това определено усещане, което беше за 90-те. Не мисля, че в днешния свят бихме могли да постигнем същото чувство“, обясни Кейти.

Междувременно Джошуа Джаксън, който познаваме и от друг младежки сериал – „Ориндж Каунти – кварталът на богатите“, подкрепи думите на своята колежка. И бе честен, че е малко привлекателно за актьорите да се върнат към образите на героите, които някога са започнали да играят, когато са били тийнейджъри.

„Мисля, че тъй като актьорите от „Приятели“ вече бяха възрастни, когато правеха шоуто, сега е по-малко смущаващо да ги гледаме“, казва Джаксън. И се пошегува, че с колегите му вървят към 45 и вече имат болежки, което няма да се хареса на зрителите.

Все пак през март 2021 г. Гейл Лиъри, изиграла майката на Доусън, сподели, че е написала 190 страници със сценарий за рестартирането на хитовия сериал. Тя пък върви към 70-годишна възраст.

Кейти Холмс със солидно богатство от „Кръгът на Доусън“

Снимайки се във всичките шест сезона на сериала или общо 128 епизода, актрисата получава тласък в своята кариера. Но и печели крупна сума пари за толкова години в продукцията.

Според Celebrity Net Worth първоначално тя е взимала по 30 000 долара на епизод, но след като шоуто става по-популярно, заплатата ѝ достига завидните 175 000 долара на епизод. И при грубата сметка – 24 епизода x 175 000 долара всеки, това прави 4 200 000 долара. И това е само за един сезон.

Американските медии пишат, че омъжвайки се за Том Круз, от когото има едно дете, Холмс има състояние от 10 милиона долара. От своя страна той по онова време е печелел около 250 милиона долара.

Още през 2012 г. TMZ писа, че Том ще плаща на Кейти 400 000 долара годишно за издръжка на детето им, докато дъщеря им Сури навърши 18 години. Той също така се съгласи да дава пари и за „медицински, стоматологични, застрахователни, образователни, колежни и извънкласни разходи на Сури“. А по време на развода им той бе най-добре платеният актьор в Холивуд, по данни на Forbes.

КоментариКоментари